logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد:

سخنان وزیر امور خزانه داری آمریکا برای جلب رضایت لابی صهیونیستی است

سخنان وزیر امور خزانه داری آمریکا برای جلب رضایت لابی صهیونیستی است
هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی گفت : سخنان وزیر خزانه داری آمریکا در مورد تحریم های ایران بیشتر مصرف داخلی دارد و برای جلب رضایت لابی صهیونیستی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار " کرمان1400 " در رابطه با ادعای وزیر امور خزانه داری آمریکا در رابطه با این که هیچ تغییر فوری در تحریم های آمریکا بر علیه ایران وجود نخواهد داشت ، گفت : سخنان وزیر خزانه داری آمریکا در مورد تحریم های ایران بیشتر مصرف داخلی دارد و برای جلب رضایت لابی صهیونیستی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار ",  کرمان1400,  کرمان1400,  " در رابطه با ادعای وزیر امور خزانه داری آمریکا در رابطه با این که هیچ تغییر فوری در تحریم های آمریکا بر علیه ایران وجود نخواهد داشت ، گفت : سخنان وزیر خزانه داری آمریکا در مورد تحریم های ایران بیشتر مصرف داخلی دارد و برای جلب رضایت لابی صهیونیستی است.,

کارشناس مسائل سیاسی افزود : با توجه به این که ایران در طول 12 سال گذشته همواره از طریق مذاکرات و شفاف سازی تلاش کرده تا افکار جامعه جهانی را نسبت به مشروعیت فعالیت هسته ای خود جلب کند لذا آمریکایی ها هم تلاش کردند تا از طریق جریان سازی ، تهدید و اعمال تحریم های ظالمانه ایران را وادار به تسلیم بکنند.

,

وی ادامه داد : ایران تحت هیچ شرایطی به خاطر تحریم ها پای میز مذاکره ننشست و هیچ گونه هدفی جزء بکارگیری فن آوری صلح آمیز هسته ای ندارد.

,

هانی زاده با بیان این که اظهارات متناقضی از سوی مقامات آمریکایی بر متن برجام صورت می گیرد، خاطر نشان کرد : این اظهارات بیشتر برای جلب رضایت هم پیمانان آمریکا در منطقه مثل رژیم صهیونیستی و عربستان می باشد و بیشتر یک بلوف سیاسی است تا واقعیت.

,

این کارشناس سیاسی تاکید کرد : این اظهار نظرها هیچ گونه ارزش سیاسی ندارد و ایران توانسته است به حقوق مشروع خود دست پیدا کند.

,

وی عنوان کرد :  توافق نامه وین یک دستاورد سیاسی مهمی برای ایران تلقی می شود و این آمریکا است که در برابر اراده ملت ایران تسلیم شده است.

,

هانی زاده در خصوص تعهدات برنامه مذاکرات هسته ای گفت : در حقیقت موضوع تعهدات دوجانبه است ، اگر آمریکا و غرب به تعهدات خود عمل نکردند ایران حق بازگشت به غنی سازی به هر میزانی که بخواهد را دارد و متقابلا اگر ایران به تعهدات خود عمل نکند تحریم ها مجددا اعمال خواهد شد .

,

این کارشناس سیاسی در پایان اظهار داشت : اعمال مجدد تحریم ها در واقع برای آمریکا بسیار سخت خواهد بود زیرا اکنون کنگره آمریکا به تعهداتی که رییس جمهور و وزیر خارجه آن را امضاء کردند پایبند نیست و اگر در حقیقت آمریکایی ها کارشکنی بکنند قطعا ایران گزینه های مناسبی برای تنبیه آمریکا دارد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه