logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

درخواست جالب استانداران از ادارات

درخواست جالب استانداران از ادارات
بهتراست کولرهای آبی روی دور کند و کولرهای گازی روی درجه ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا وزارت نیرو با انتشار گزارشی اعلام کرد: استانداران برخی از استان‌های کشور با ابلاغ بخشنامه‌ای، تمامی نهادها، ‌سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی را ملزم به صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق برای گذر از پیک تابستان سال جاری کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به گزارش خبرآنلاین؛در اطلاعیه وزارت نیرو به نقل از استانداران آمده است:" با توجه به پیش‌بینی وزارت نیرو مبنی بر رشد و افزایش مصرف برق از تیر تا شهریور ماه سال جاری به دلیل افزایش دما، تمامی دستگاه‌ها و نهادها و سازمان‌ها ضمن پرهیز از هر گونه اسراف و زیاده روی در مصرف برق، ضمن مدیریت بهینه مصرف در ایام تابستان و اوج بار، به گونه‌ای برنامه‌ریزی نمایند که تأمین نیاز مشترکان و مصرف کنندگان با مشکل و محدودیت مواجه نشود.

در این بخشنامه‌ها تصریح شده: «نظر به اینکه بخش مهمی از مصارف برق در دوره زمانی مذکور، مربوط به ساختمان‌های اداری و به ویژه ساعات ظهر و بعداز ظهر (۱۱ تا ۱۶) صرف سیستم‌های سرمایشی می‌شود همکاری و مساعدت همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در مدیریت مصرف برق تاثیر بسزایی خواهد داشت. لذا با توجه به اهمیت موضوع انتظار می‌رود، مدیران ضمن درک حساسیت شرایط و توجه ویژه در جهت بهینه‌سازی مصرف برق و کاهش مصارف غیر ضروری با تنظیم سیستم‌های سرمایشی و نظارت جدی برنحوه مصرف در جهت مدیریت این مهم که از ارکان اقتصاد مقاومتی است، اقدام نموده و نهایت همکاری را با وزارت نیرو برای عبور از فصل گرما به عمل آورند.

در این اطلاعیه تاکید شده:"با توجه به این که در فصل گرما، بیشترین میزان مصرف برق مربوط به وسایل سرمایشی و سپس روشنایی است، به ویژه در ساعت های پیک که بهتراست کولرهای آبی روی دور کند و کولرهای گازی روی درجه ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم شود."

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

, انتهای پیام/ع]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه