logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس فراکسیون توسعه روستاها و عشایر مجلس:

در جلسه ای با نوبخت، موضوع عدم توجه کافی به روستاها و کشاورزی در بودجه 93 مورد بررسی قرار خواهد گرفت

در جلسه ای با نوبخت، موضوع عدم توجه کافی به روستاها و کشاورزی در بودجه 93 مورد بررسی قرار خواهد گرفت
غلام حسین شیری رئیس فراکسیون توسعه روستاها و عشایر مجلس گفت:موضوعات مختلفی مانند خرید تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی و موضوع توسعه روستاها و عشایر در بودجه پیشنهادی دولت به اندازه کافی دیده نشده اند و در جلسه ای با معاون برنامه ریزی رئیس جمهور این موضوعات مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا غلامحسین شیری در گفتگو با آناج و در پاسخ به این سوال که با توجه به پیش بینی تنها 70 میلیارد ریال در بودجه سال آینده کشور  برای خرید گندم کشاورزان که کفاف خرید 7 میلیون تن را می دهد و بدین ترتیب شاهد واردات گندم علی رغم خودکفایی در تولید آن خواهیم بود گفت: همانگونه که بارها در صحن مجلس شورای اسلامی نیز اشاره کرده ام ؛ استقلال کشور را باید از روستاها آغاز کنیم و آبادانی و رونق تولید در روستاها است که می تواند بسیاری از مشکلات کشور را رفع کند.

رئیس فراکسیون توسعه روستاها و عشایر مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت حرکت به سمت خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی استرتژیک در کشور گفت: انگیزه اصلی از تشکیل این فراکسیون نیز توجه به این نکته ها بوده است و مسلما موضوعاتی از این دست مورد پیگیری قرار خواهند گرفت.

وی از برگزاری جلسه فراکسیون توسعه روستاها و عشایر مجلس شورای اسلامی با حضور معاون برنامه ریزی رئیس جمهور خبر داده و گفت: در این جلسه موضوعاتی از این دست با آقای نوبخت مطرح شده و رایزنی های لازم برای رفع نواقصی از این دست در بودجه 93 انجام خواهد شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج ,
,
,
,
,
,
 
,


نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی بیمه روستائیان، بیمه محصولات کشاورزی، گازرسانی و تامین آب شرب روستائیان و عشایر را از دیگر موضوعاتی دانست که توسط فراکسیون توسعه روستاها و عشایر پیگیری می شوند.

شیری ادامه داد: راه های روستایی و سایر موضوعاتی که ارتباط مستقیم با توسعه مناطق محروم کشور دارند باید در اولویت کاری دولت و مجلس قرار گیرند.

وی با اشاره به ضرورت تامین حداقل های رفاه و آسایش در روستاهای کشور به منظور جلوگیری از تداوم روند مهاجرت به شهرها گفت: با استقرار زمینه های رفاهی و حمایت از تولید محصولات کشاورزی می توان مهاجرت معکوس به روستاها را شکل داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کشورمان زمینه تبدیل شدن به صادر کننده محصولات کشاورزی را داراست و با مدیریت صحیح و انجام پیگیری لازم می توان از واردات محصولات کشاورزی بی نیاز شد.

نماینده مردم هشترود و چاراویماق در پاسخ به سوال خبرنگار آناج در رابطه با عدم وجود طرحهای عمرانی دارای بیش از 80 درصد پیشرفت در آذربایجان شرقی و عدم تخصیص اعتبار به طرحهای ناتمام استان گفت: در جلسه ای که طی روزهای آتی نمایندگان استان با استاندار و کارشناسان برنامه ریزی استانداری خواهیم داشت اولویتهای استان احصا شده و توافقی بین نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان برای رایزنی و چانه زنی های لازم برای تامین اعتبار طرحهای اولویت دار استان انجام خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه