اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پس از کش‌وقوس‌های فراوان؛

رئیس دانشگاه آزاد محمودآباد معرفی شد

رئیس دانشگاه آزاد محمودآباد معرفی شد
با حضور محمد صالحی رئیس دبیرخانه هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، محمد احمدی به ریاست دانشگاه آزاد محمودآباد منصوب و از تلاش‌های روح‌الله یوسفیان سرپرست این مرکز تقدیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای شمال، پس از کش‌وقوس‌های فراوان مبنی بر ادامه فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد که با تلاش مسئولان شهرستان و نظر مساعد حجت‌الاسلام هاشمی‌رفسنجانی رئیس هیئت‌امناء دانشگاه آزاد کشور این موضوع عملی شد، گزینه‌های مختلفی پس از برکناری هوشنگ طالب‌آبادی رئیس پیشین این مرکز برای انتخاب رئیس جدید بر سرزبانها افتاد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,

پافشاری برخی از چهره‌های سیاسی و پارلمانی سابق شهرستان مبنی بر ادامه ریاست طالب‌آبادی در این مرکز دانشگاهی و مخالفت مسئولان استانی دانشگاه آزاد منجر به انتخاب روح‌الله یوسفیان معاون مالی مرکز محمودآباد به عنوان سرپرست دانشگاه‌ آزاد اسلامی مرکز محمودآباد شد تا وی در مدت زمان ۶ ماهه تصدی مدیریت این مرکز را برعهده بگیرد.

یوسفیان دانشجوی سال سوم دکتری در رشته ریاضی است و اصالتی نوری دارد و بر اساس شنیده‌ها در طی مدت سرپرستی توانست وضعیت اداری و آموزشی مرکز محمودآباد را بهبود بخشد و از نظر درآمدی نیز کارنامه قابل قبولی برجای گذاشت.

وی یکی از گزینه‌های اصلی ریاست دانشگاه آزاد محمودآباد بود که مسئولان واحد نور و دانشگاه آزاد اسلامی مازندران نیزبر این انتخاب تأکید داشتند اما به یکباره با توجه به بخشنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی کشور مبنی بر اینکه ریاست واحدهای دانشگاهی باید دارای مدرک دکتری باشند، یوسفیان از ریاست این مرکز بازماند.

اما سرانجام با انتخاب ریاست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به‌سمت ریاست این واحد دانشگاهی در محمودآباد تمامی گزینه‌ها و گمانه‌زنی ها پایان یافت و دیروز با حضور محمد صالحی رئیس دبیرخانه هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و صدرالدین متولی رئیس واحد دانشگاهی نور و جمعی از معاونان مرکز محمودآباد، محمد احمدی به سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد منصوب و از تلاش‌های ۶ ماهه روح‌الله یوسفیان تقدیر شد.

حال باید منتظر بمانیم تا عملکرد احمدی رئیس جدید مرکز دانشگاهی محمودآباد را در بهبود وضعیت آموزشی و جذب دانشجو شاهد باشیم و آیا وی قادر است، مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد محمودآباد را که در مسیر جاده محمودآباد به آمل در حال ساخت است، به اتمام برساند یا خیر.

گفتنی است، محمد احمدی دارای مدرک دکترای عمومی دامپزشکی از دانشگاه آزاد واحد کرج و دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم‌وتحقیقات تهران است.

وی همچنین عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در سال ۸۷ و مسئولیت‌های و مشاغل دانشگاهی زیادی را در کارنامه خود دارد.

آخرین مسئولیت احمدی ریاست کنفرانس چهارمین همایش ملی امنیت غذایی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه