logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به منظور تکمیل چرخه اقتصاد مقاومتی؛

ورود بسیج سازندگی استان مرکزی به حوزه صنایع تبدیلی/۵۶ گروه جهادی به مناطق محروم اعزام می شوند

ورود بسیج سازندگی استان مرکزی به حوزه صنایع تبدیلی/۵۶ گروه جهادی به مناطق محروم اعزام می شوند
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: امسال ۵۶ گروه های جهادی در این استان به منظور اعزام به مناطق مختلف اعزام سازماندهی شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیار آفتاب، احمد حاتمی‌پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی روز دو شنبه در جمع خبرنگاران در اراک گفت: امسال ۵۶ گروه های جهادی در این استان  به منظور اعزام به مناطق مختلف اعزام سازماندهی شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیار آفتاب،, دیار آفتاب،,

 

,

, ,

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح نیازهای سخت افزاری توسط دستگاه های اجرایی و مباحث مالی و فرهنگی توسط سپاه تامین می شود.

حاتمی پور اظهار کرد: این افراد در قالب اردوهای یک، سه، هفت، ۱۰ و ۱۲ روزه به مناطق محروم اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اردو های یک روزه در قالب حلقه های صالحین برگزار می شود، افزود: امور لایروبی قنوات، برداشت محصول، کارهای فرهنگی و آموزشی نیز در دستور کار قرار دارد که امسال بنا به هماهنگی صورت گرفته ۹ هزار ۵۰۰ نفر اعزام می شوند. البته این طرح محدودیت زمانی ندارد و در طول سال اجرا می شود.

حاتمی پور با اشاره به اینکه اردو های سه روزه در قالب همگام با کشاورزی توسط بسیج مهندسین اجرا می شود، افزود: در این طرح آموزش ها به صورت چهره به چهره در خصوص مباحث کشاورزی به کشاورزان داده می شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: اردوهای هفت روزه پایگاه های مقاومت در مناطق مختلف در خصوص کارهای عمرانی انجام می شود.

وی با بیان اینکه اردوهای ۱۰ روزه به منظور بهسازی فضای آموزشی با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی مدارس و مشارکت بسیج دانش آموزی اجرا می شود، گفت: در قالب این طرح واحدهای که نیاز به رنگ آمیزی و بهسازی دارند در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

حاتمی پور اضافه کرد: در این طرح هزار و ۵۰۰ نفر از دانش آموزان مشارکت دارند که تا کنون ۵۰ درصد کار انجام شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: اردوهای ۱۲ روزه در قالب اعزام دانشجویان دانشگاه های استان به مناطق هدف با همکاری بسیج دانشجویی و انجام کارهای فرهنگی، آموزشی، مشاوره ای و عمرانی با محوریت اقتصاد مقاومتی انجام می شود.

وی ادامه داد: در این راستا ۸۰۰ نفر از دانشجویان به مناطق محروم اعزام می شوند که کارهای عمرانی، بهداشت و درمان، ساخت خانه برای محرومین و ... انجام می شود.

حاتمی‌پور مطرح کرد: غنی سازی اوقات فراغت، آشنایی با کار گروهی، مسئولیت پذیری، آشنایی با مناطق محروم و نوع محرومیت از مهمترین اهداف برگزاری این اردوها است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: امسال بسیج سازندگی استان به منظور تکمیل چرخه اقتصاد مقاومتی به حوزه صنایع تبدیلی ورود می کند.
 
وی با تاکید بر اینکه این طرح در مناطقی که پیش تر طرح های اقتصاد مقاومتی در آن انجام شده، اجرایی می شود، افزود: تسهیلات مورد نیاز اجرای این طرح نیز پیش بینی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد:طرح ورود به حوزه صنایع تبدیلی به منظور اجرای طرح های خامه گیری، بوجاری، فراوردهای لبنی، اصلاح بذر، خشک کردن و پودر کردن محصولات تولیدی و محصولات کشاورزی و .. صورت می گیرد.

حاتمی پور ادامه داد: بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی با ارائه تسهیلات بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان سال گذشته در ۱۲ عرصه ورمی کمپوست، ماکیان، گلخانه، زعفران، صنایع دستی، شتر مرغ، زنبور عسل، دام، داربستی کردن مزارع انگور، صنایع تبدیلی، قارچ و شیلات محقق شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: امسال هم ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی پرداخت می کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

وی مطرح کرد: بسیج سازندگی به فرمان رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۷۹ تشکیل شد.

,


حاتمی پور اظهار کرد: هیات دولت هم بر اساس مصوبه ای که داشت بسیج سازندگی را به عنوان دستگاه اجرایی شناخت تا در تعامالات بین بخشی بتواند تفاهم نامه ها را آسان تر بین دستگاه های اجرایی منعقد کند.

وی خاطرنشان کرد: همه ساله قبل از شروع سال در اسفندماه در جلسه ای با حضور استاندار برنامه ریزی های لازم برای اجرای برنامه ها انجام و در قالب مصوبه به تصویب می رسد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه