logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در جلسه رسمی شورای شهر بجنورد عنوان شد؛

کسب درآمد 18 میلیارد تومانی شهرداری طی 4 ماه گذشته/پیش بینی کسری 64 میلیارد تومانی شهرداری در سال جاری

کسب درآمد 18 میلیارد تومانی شهرداری طی 4 ماه گذشته/پیش بینی کسری 64 میلیارد تومانی شهرداری در سال جاری
خزانه دار شورای شهر بجنورد در تشریح درآمد و هزینه های شهرداری بجنورد طی چهار ماه نخست سال جاری، گفت: شهرداری بجنورد طی چهار ماه گذشته 18 میلیارد تومان درآمد کسب و هزینه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار اترک نیوز، حسین پیلتن، عضو و خزانه دار شورای شهر بجنورد در جلسه رسمی شورای شهر بجنورد اظهار کرد: طی چهار ماه نخست سال جاری شهرداری بجنورد 18 میلیارد تومان درآمد کسب کرد که پنج میلیارد و 600 میلیون تومان آن برای امور عمرانی، هفت میلیارد تومان در بخش ارائه خدمات شهری و دو میلیارد و 500 میلیون تومان در بخش اداری هزینه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
پیلتن تصریح کرد: از درآمد کسب شده، دو میلیارد و 900 میلیون تومان نیز برای پرداخت معوقات هزینه شده است.
,
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه درآمد شهرداری بجنورد برای سال جاری، 134 میلیارد تومان پیش بینی شده است، حال که 134 میلیارد تومان را بر 12 ماه تقسیم کنیم شهرداری بجنورد باید در هر ماه11 میلیارد و 160 میلیون تومان درآمد کسب کند که این به این معنا است که شهرداری بجنورد طی چهار ماه گذشته می بایست 44 میلیارد و 640 میلیون تومان کسب می کرد در حالیکه طی مدت یاد شده 18 میلیارد تومان کسب شد.
,
پیلتن خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط یاد شده پیش بینی می شود درآمد شهرداری بجنورد در سال جاری 70 میلیارد تومان شود و در صورتیکه کمک های دولتی از جمله مالیات بر ارزش افزوده و جرایم و ... به شهرداری بجنورد اختصاص یابند، پیش بینی می شود درآمدهای شهرداری به 85 میلیارد تومان برسد.
,
به گزارش اترک نیوز، در این جلسه تسطیح جاده باباموسی تا محل دفه زباله ها به تصویب اعضای شورای شهر بجنورد رسید.
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه