logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش تصویری/سیل مهاجران غیرقانونی به سوی آلمان

گزارش تصویری/سیل مهاجران غیرقانونی به سوی آلمان
انتظار می رود، آلمان بعنوان اولین مقصد مهاجران در اروپا، شاهد رقم بی سابقه پانصد هزار درخواست پناهندگی در سال جاری میلادی باشد.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا آلمان با فرستادن مهاجران غیرقانونی اهل بالکان، به کمپهای ویژه، قطع کمکهای مالی آنها و برنامه های تبلیغاتی، تلاش گسترده ای را برای کاهش این مهاجران آغاز کرده است. بنابر گزارشها، حدود نیمی از کسانی که از ابتدای سال جاری میلادی از آلمان تقاضای پناهندگی کرده اند، از منطقه بالکان هستند.

فقط در پنج ماه اول سال ۲۰۱۵ سی و دو هزار کوزوویی به آلمان آمده اند که تعدادشان بیش از مهاجران سوری است. همزمان، سیگمار گابریل، معاون صدر اعظم آلمان، با اشاره به این که کشورش، اتریش و سوئد پذیرای اکثر این مهاجران هستند، خواهان مشارکت دیگر کشورهای اروپایی برای پذیرش این افراد شده است. اکثر این مهاجران که کولی هستند، برای یافتن کار و یک زندگی بهتر به آلمان مهاجرت می کنند و این بر خلاف شرایط گرفتن پناهندگی است. انتظار می رود، آلمان بعنوان اولین مقصد مهاجران در اروپا، شاهد رقم بی سابقه پانصد هزار درخواست پناهندگی در سال جاری میلادی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/ب

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه