logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردل:

آموزهای قرآنی و دینی مهمترین نیاز عشایر اردل است

آموزهای قرآنی و دینی مهمترین نیاز عشایر اردل است
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل گفت: عشایر شهرستان اردل به حمایت و رشد آموزهای قرآنی و دینی نیاز دارند که رفع این فقر دینی همت و تلاش مسئولان را می طلبد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید اصغر حسینی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه با بیان این خبر اظهار داشت: شهرستان اردل  15 هزارنفرجمعیت عشایری کوچ رو دارد که در بحث های قرآنی وقرائت صحیح نماز و احکام شرعی نیاز به آموزش جدی در این زمینه دارند.

حسینی افزود: شهرستان اردل  یکی از شهرستان های کم تر توسعه یافته استان چهارمحال وبختیاری است وبا توجه به اینکه عشایرسهم مهمی در تولید گوشت کشور دارند و استعدادهای درخشانی در مناطق عشایری رشد یافته ولی متاسفانه در بحث آموزهای دینی مانند نماز و قرآن آموزی ضعیف هستند.

وی تصریح کرد: عدم اعتبار کافی و نبود امکانات لازم برای حضور مبلغین ودرمناطق عشایری سدی شده تا عشایر این شهرستان با حضور ۶ماه در مناطق دیناران، میانکوه وشلیل از فراگیری قرآن و تعالیم مذهبی به دور باشند.

این کارشناس قرآنی ادامه داد: هرساله در ایام رمضان و محرم مبلغینی به این مناطق اعزام می‌شود ولی متاسفانه کافی نیست چراکه نبود مساجد، نبود قرآن، نبود رسالهای آموزشی مراجع تقلیدودیگرامکانات باعث این شکاف دینی شده است.

وی گفت: تبلیغات اسلامی اردل تمام تلاش خودرا برای رفع این فقر دینی به کار بسته ولی همت مسئولین استانی و شهرستانی را هم نیاز دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , هفت چشمه, هفت چشمه, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه