logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع):

قوه قضائیه بارقه امید را دردل عدالتخواهان زنده کرد

قوه قضائیه بارقه امید را دردل عدالتخواهان زنده کرد
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: قوه قضائیه با اقدام اخیر گامی جدی و اثرگذار در مبارزه با دانه درشت ‌هایی که از حاشیه امن و پشت گرمی برخی از مسئولین برخوردار هستند را به نمایش گذاشت و بارقه امید مبارزه با فساد را بار دیگر در دل عدالتخواهان زنده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه‌‌ای حمایت خود را از اقدام اخیر قوه قضائیه اعلام کرد که متن بیانیه به شرح زیر است:

حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی؛
سلام علیکم؛

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛,
,
,
,

در طول حیات پربار جمهوری اسلامی ایران شاهد هستیم با وجود فشارهای همه جانبه کشورهای مستکبر و کارشکنی منافقان در برابر پیشرفت‌های انقلاب اسلامی، پیشرفت های مناسبی در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی صورت پذیرفته است و جوانان این مرز و بوم کماکان برای فتح قله های پیشرفت گام برخواهند برداشت تا خاری بر چشمان دشمنان نظام اسلامی باشد. نظام اسلامی با پشتوانه شعارهای تحقق عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد و امنیت ملی و فردی در راه طولانی پیشرفت همه جانبه گام برمی دارد بنابراین برای کاربست این شعارها باید همه دوستداران انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را به کار ببرند.


حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی

همگان مطلع هستند که پس از ورود دستگاه قضایی به پرونده امنیتی- اقتصادی آقای مهدی هاشمی فشارهای همه جانبه لابی های ثروت و قدرت بر قوه قضاییه و قاضی پرونده وارد شده است که با ایستادگی و اقتدار قابل تحسین این قوه همراه شد و بالاخره پس از کارشکنی های فراوان متهم برای گذراندن محکومیت حداقلی خود به زندان رفت؛ از همین رو از سوی دانشجویان انقلابی از تلاش های شبانه روزی جنابعالی، قاضی پرونده و اعضای قوه قضائیه تشکر می نماییم؛ تلاش‌های خالصانه‌ای که از یک سو اجرای قانون و اقتدار در برابر فشارهای بی حد و اندازه افراد ذی نفوذ را نشان داد و از سوی دیگر گامی جدی و اثرگذار در مبارزه با دانه درشت های که از حاشیه امن و پشت گرمی برخی از مسئولین برخوردار هستند را به نمایش گذاشت و بارقه امید مبارزه با فساد را بار دیگر در دل عدالتخواهان زنده کرد.

هرچند زیر سوال بردن رای دادگاه قانونی و عادل برای کسانی که در هنگامه جشن مردم سالاری دینی در سال ۱۳۸۸ در برابر هتاکان به جمهوریت و اعتبار نظام سکوت کردند و حتی اعضای خانواده آنان در میان فتنه‌گران دستگیر شدند و در برابر هر شکست انتخاباتی خود شائبه دروغین تقلب و مهندسی آرا را بیان می کنند و به نهادهای قانونی مانند شورای نگهیان و نیروهای امنیتی بهتان می زنند؛ امری عجیبی نیست گویا آنان بقای خود را در نفیرهای شادی دشمنان انقلاب جست و جو می‌کنند بنابراین از جنابعالی می‌خواهیم در برابر این سخنان ناپسند و بی‌پایه که حاکی از تغییرات بنیادین آنان است، از ابزارهای قانونی استفاده نماید.


ریاست محترم قوه قضائیه

پیشبرد همه جانبه فسادزدایی از ارکان اداری کشور به خصوص در سطوح کلان و مبارزه با پدیده منفور «آقازادگی» و حاشیه امن برای برخی از مسئولین باید همچنان سرلوحه و دستور کاراصلی این نهاد انقلابی قرار بگیرد؛ هرچند محکومیت آقایان رحیمی و هاشمی گامی اثربخش و جدی در افکارعمومی و بازگشت اعتماد به قوه قضایی بود ولی دامنه ی افسارگسیخته فساد در بدنه اداری کشور همچنان گسترده تر می شود و راهی جز اقدام انقلابی همه جانبه را می‌طلبد به همین خاطر از شما تقاضا داریم که با عنایت به انعکاس و اثرپذیری لایه های اجتماعی در پدیده فساد بر تسریع پیگری این چنین پرونده های بیفزایید زیرا که اطاله این پرونده ها خدشه بر اعتبار نظام اسلامی است.


حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی

قوه قضائیه در آینده آزمون‌های دیگری برای فراگیری عدالت در جامعه اسلامی پیش روی خود خواهد داشت؛ پرونده‌های که افکارعمومی خواهان رسیدگی فوری آنان هستند مانند محاکمه سران فتنه، پرونده کرسنت، پرونده سعید مرتضوی و...که از شما خواهش می‌کنیم شرایطی را مهیا کنید تا فرجام این پرونده ها زودتر مشخص شد مسلما دانشجویان انقلابی برای پیشبرد این پرونده های حامی قوه قضائیه خواهند بود.

 
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

پایان پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه