اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مهرماه سال جاری؛

اجلاس دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر در دانشگاه صنعتی بابل برگزار می‌شود

اجلاس دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر در دانشگاه صنعتی بابل برگزار می‌شود
هجدهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر 23- 22 مهرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگاه آزاد، جواد واثقی امیری صبح امروز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت و جایگاه این اجلاس در توسعه روابط بین الملل، بین‌المللی کردن دانشگاه‌ها و انعقاد تفاهم نامه های مختلف اظهار کرد: اتحادیه دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی حاشیه دریای خزر از سال ۱۳۷۵ با هفت دانشگاه از پنج کشور حاشیه دریای خزر شروع به کار کرد که در آن زمان دانشگاه های گیلان ، مازندران و علوم کشاورزی گرگان از مؤسسین ایرانی این اتحادیه بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نگاه آزاد,

وی افزود: این اتحادیه هم اکنون با ۵۱ دانشگاه و موسسه ایرانی و خارجی با پذیرش دانشجو و اجرای طرح های تحقیقاتی به کار خود ادامه می دهد.
,
,

رئیس دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد: اگر چه اعضای ایرانی عضو این اتحادیه از سه دانشگاه به ۱۳ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی افزایش یافته ولی انتظار داریم تا دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی که از امکانات خوبی برخوردار هستند و شرایط عضویت در اتحادیه را دارند به این اتحادیه بپیوندند تا بتوانیم برنامه های اتحادیه را در جهت منافع ملی سوق دهیم .

,

امیری خاطرنشان کرد: باید برنامه ای تدوین گردد تا در راستای انجام آن برگزاری هجدهمین نشست، با سیاست های عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سیاست های دانشگاه های عضو هماهنگ و در شأن جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های ایرانی باشد.

,

وی گفت: مقرر گردید نیروها در راستای برگزاری هرچه با شکوه تر این اجلاس در قالب چهار کمیته اجرایی و هماهنگی با مسئولیت دکتر رنجبر و معاونت پژوهشی، کمیته اسکان، پذیرش و پشتیبانی با مسئولیت دکتر رسولی، کمیته حفاظت و حراست با مدیریت دکتر فرهادی و کمیته تبلیغات و انتشارات با مدیریت آقای گلچوب فعالیت نمایند.

این مسئول بین داشت: هجدهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر ۲۳- ۲۲ مهرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می شود.
انتهای پیام/ج

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه