اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توصیه لاریجانی به خودروسازان

توصیه لاریجانی به خودروسازان
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه به‌خاطر حمایت از تولید داخل، تعرفه خودرو خارجی را بالا قرار دادیم، گفت: خودروسازان متناسب با تغییرات دنیا، تولیدات را از نظر مصرف سوخت و ایمنی منطبق کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی لاریجانی عصر امروز در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه خودرو در مشهد اظهار داشت: امیدوارم ایام فرخنده دهه کرامت منشا خیر و برکت باشد و برای بنده سعادتی است که امروز در دهه کرامت در مشهد مقدس حاضر هستم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از نزدیک پیشرفت‌های استان و شهر را شاهد بودم، همان طور که می‌دانید شرایط کشور در حال گذار است.

وی گفت: نکته درستی ‌مطرح شد که در شرایط تحریمی مردم با روحیه جهادی و ایستادگی نوآوری داشتند و معمولاً در شرایط سخت انسان‌ها آب دیده می‌شوند، این شرایط سخت بود اما در این میان افرادی بودند که با همت بلند کارهای بزرگی کردند.

لاریجانی افزود: امروز از پروژه‌های شهری مشهد بازدید داشتم، شهر مشهد به عنوان شهری که آمال همه مومنین در ایران است. همه تلاش می‌کنند سالی یک بار خدمت امام رضا(ع) شرفیاب شوند، از بیرون کشور نیز زائران زیادی مشرف می‌شوند، جایگاه فرهنگی این شهر و حوزه علمیه هم اسباب و لوازمی شده تا توجه خاصی به مشهد شود.

وی گفت: مشهد یک شهر صنعتی است و ظرفیت بالایی در این حوزه دارد، از نظر دانشگاه و توریسم نیز جایگاه خوبی دارد و باید دولت سرمایه‌گذاری خاصی برای این شهر داشته باشد و با طرح‌های مختلف شرایط را برای زائران و مجاوران پایتخت معنوی ایران فراهم کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شورای شهر و شهردار تلاش جدی کرده‌اند تا منابعی تامین شود و نگذارند رکود بر پروژه‌های شهری حاکم شود، البته دولت هم کمک کرد. البته قبول داریم وضع اقتصادی خوب نیست و باید از این وضعیت بگذریم، وضع اقتصادی بخاطر بودجه حجیم جاری کشور این‌گونه است و اگر اندام‌های اقتصادی گسترش نمی‌یافت وضع بهتر و راحت‌تر بود، به‌هرحال معلول سلایق مختلف دولت‌ها است.

وی بیان کرد: هم در زمینه مترو، کار خوبی را شهرداری مشهد انجام داده و هم در بافت فرسوده اطراف حرم و کمک می‌کنیم تا این پروژه‌ها به نتیجه برسد. شورای شهر مشهد و شهردار مشهد هم می‌دانند که می‌توانند شهر را آباد کنند، البته اگر کمک بانکی نیز باشد بهتر است.

لاریجانی تاکید کرد: پروژه جداسازی آب شرب و فضای سبز کار متناسب و سنجیده ای است زیرا در کل کشور کمبود آب داریم، سال‌ها قبل پروژه‌ای برای انتقال آب دنبال می‌شد که مشکلاتی داشت و هنوز هم در حال پیگیری است، ولی راه‌های استفاده بهینه از آب نیز مهم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه فضای سبز در مشهد اقدامات خوبی صورت گرفته است، البته در این زمینه در کل کشور کمبودهایی داریم و باید به فضای سبز توجه ویژه شود، گفت: این کار بسیار ارزشمند است و امیدوارم در این زمینه شهرداری مشهد تلاشش را دنبال کند. برخی پیشنهادات با ساختار قانون اساسی مشکل دارد، اینکه پارلمان محلی داشته باشیم ایده خوبی است اما نیاز به تغییراتی دارد چراکه با این شکل، ممکن نیست مدیریت شهری را یکپارچه کنیم.

وی تصریح کرد: شورای نگهبان تفسیری دارد مبنی بر اینکه نمی‌توان اختیارات وزرا را به جای دیگری داد، مگر اینکه خود دولت این را تصمیم بگیرد و تفویض کند.

لاریجانی ادامه داد: باید به تولید ملی توجه ویژه‌ای شود و عقلانیت نیز این را حکم می‌کند، تولید ما باید ارتقای کیفی داشته باشد، نمی‌توانیم پژو 30 سال قبل را امروز استفاده کنیم زیرا مردم امروز متناسب با تغییرات خودرو، حرکت می‌کنند و باید حس کنند که تولید داخلی هم ترقی داشته است، در غیر این صورت با دستور و بخشنامه نمی‌توان مشکل را حل کرد.

وی خاطرنشان کرد: به‌خاطر حمایت از تولید داخل، تعرفه خودرو خارجی را بالا قرار دادیم اما کسانی که در صنعت خودرو کار می‌کنند، باید خودروها را دقیق انتخاب کنند و متناسب با تغییرات دنیا، تولید داخل را از نظر مصرف سوخت و ایمنی منطبق کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: حتما این نگاه را دنبال می‌کنم، حمایت از تولید داخل یک امر لازم است و تلاش‌های سال‌های اخیر هم این توجه را بیشتر کرده است، تا تغییری در خودرو ایجاد نکنیم نباید انتظار شق‌القمر داشته باشیم.

لاریجانی افزود: خودروسازی ما سابقه خوبی دارد و بسیار قدیمی است و حجم زیادی از کار و اشتغال را ایجاد کرده است. این‌ها را باید در محاسبات خود لحاظ کنیم و امیدوارم در شرایط آینده که فضا بازتر می‌شود، انتخاب درست و همراه با حمایت از تولید داخلی انجام دهیم تا برکات آن ملموس باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه