logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار خوانسار در جشن روز دختر:

ثبت طلاق های شهرهای هم جوار ارتباطی با مردم خوانسار ندارد/ بهره برداری 34 کیلومتر از مسیر انتقال آب از سرشاخه های دز

ثبت طلاق های شهرهای هم جوار ارتباطی با مردم خوانسار ندارد/ بهره برداری 34 کیلومتر از مسیر انتقال آب از سرشاخه های دز
فرماندار خوانسار گفت: متاسفانه آماری که به طلاق در خوانسار اشاره می کند مربوط به ثبت طلاق های شهرستان های هم جوار در خوانسار است که همین مسئله موجب بالا رفتن آمار طلاق در شهرستان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار،کارشناس دینی آموزش و پرورش خوانسار در جشنی که به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و به همت گروه همیاران سلامت روان با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برگزار شد با اشاره به تکریم و عزت اسلام به دختران اظهار کرد: اسلام به دخترن و بانوان ارزش داد و این در دورانی بود که پیش از آن دختران را زنده به گور می کردند.

حجت الاسلام محمد مهدی شایسته گفت: در دوران جاهلیت به داشتن پسر اهمیت می دادند در حالی که خداوند در زمان ظهور اسلام با دادن حضرت زهرا سلام الله علیها به پیامبر عزت و بها داد.

وی افزود: بر اساس حدیثی از رسول خدا صلی الله علیه و آله پسران نعمت و دختران حسنات هستند و در قیامت از نعمات سوال می شود و به حسنات پاداش داده می شود.

وی تصریح کرد: در اسلام مسائل روحی و معنوی در کنار مسائل جسمی و مادی اهمیت دارد و ما نیز به این مسئله اعتقاد داریم که اهل بیت علیهم السلام و به ویژه حضرت معصومه سلام الله علیها نه تنها دنیا بلکه آخرت انسان ها را آباد می کنند.

وی خاطر نشان کرد: افراد بیشتر اوقات از امور معنوی غافل می شوند و صرفا به فکر مادیات هستند در حالی که انسان برای ماندن در دنیا آفریده نشده و برای ابدیت آمده است.

حجت الاسلام شایسته با تاکید بر دو نعمتی که خداوند به بانوان نسبت به مردان داده است تصریح کرد: خداوند متعال به بانوان ارزش زودتر آمدن به کلاس عبودیت خود را داده است و لذا سن تکلیف در بانوان زودتر از مردان است.

وی خاطر نشان کرد: نعمت دومی که به بانوان داده شده احساسات رقیق و زود اشک بودن است، سلاحی که با دشمن درونی انسان مواجه می شود و پل ارتباط با خدا است.

آمار طلاق مربوط به بانوان و دختران محجوب خوانسار نیست

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, آمار طلاق مربوط به بانوان و دختران محجوب خوانسار نیست,

در بخش دیگری از این مراسم فرماندار خوانسار با اشاره به این که دختران خوانساری مایه برکت و افتخار خوانسار هستند به موضوع توسعه شهرستان در همه ابعاد و زمینه ها پرداخت و اظهار کرد: اخیرا در سفر مدیر کل راه و شهر سازی به شهرستان قول های مساعدی در خصوص تکمیل پروژه های نیمه تمام راه و جاده داده شده است که تا آذر ماه سال جاری انجام می شود.

سید حسن شفعتی گفت: در خصوص تامین آب شرب و کشاورزی شهرستان نیز 34 کیلومتر از مسیر انتقال آب از سرشاخه های دز به اتمام رسیده و آماده بهره برداری طی ماه آینده است.

وی در ادامه از آمار نادرست طلاق در شهرستان ابراز ناخرسندی کرد و افزود: متاسفانه آماری که به طلاق در خوانسار اشاره می کند مربوط به ثبت طلاق های شهرستان های هم جوار در خوانسار است که همین مسئله موجب بالا رفتن آمار طلاق در شهرستان شده است.

وی اضافه کرد: این آمار مربوط به بانوان و دختران محجوب و متین خوانسار نیست.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه