اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در ادامه احوالات فعال ضدانقلاب؛

نوری‌زاده به زنده کردن مردگان روآورد! +عکس

نوری‌زاده به زنده کردن مردگان روآورد! +عکس
مجری شبکه سعودی ایران فردا در حالی مدعی حضور مرحوم طبری در هنگام گفتگوی خود با یکی از روسای جمهور ایران شده است که ده سال از زمان مرگ وی گذشته بود!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از جام نیوز ، علیرضا نوری زاده مدیر شبکه "ایران فردا" که با دلارهای نفتی آل سعود تاسیس گردیده است در جدیدترین خیال پردازی خود گاف جالبی داد!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

 

,

, ,

 

,

وی که پس از سالها خدمت به دستگاه های جاسوسی انگلیس امروز نقش یک مهره سوخته برای آنها را بازی می کند در برنامه تلویزیونی خود با نقل خاطره ای از سفر رئیس جمهور دوران اصلاحات به فرانسه گفت: «در سفری که رئیس جمهور وقت ایران به فرانسه داشت من به همراه صادق صبا (مدیر فعلی شبکه بی بی سی فارسی) و مرحوم احسان طبری در قصر مارینا گفتگویی را با وی انجام دادیم»!

,

 

,

علیرضا نوری زاده که در میان اپوزیسیون به "خیال پرداز متوهم" معروف است، در حالی این دروغ عجیب را به زبان آورده است که مرحوم احسان طبری (نویسنده، شاعر، نظریه‌پرداز برجسته مارکسیسم-لنینیسم، ایدئولوگ ارشد و عضو کمیته مرکزی حزب توده ایران که در اواخر عمر خود به دین مبین اسلام مشرف گردیده و کتاب "کژراهه" و "شناخت و سنجش مارکسیسم" را در رد مارکسیسم منتشر کرد) در  ۹ اردیبهشت ۱۳۶۸ شمسی در تهران درگذشت و سفر رئیس جمهور ایران به فرانسه در تاریخ در روز پنجم آبان ماه 1378 شمسی صورت گرفت که 10 سال از درگذشت مرحوم طبری گذشته بود و معلوم نیست این فردی که نوری زاده او را به عنوان مرحوم طبری معرفی کرده چه کسی بوده است!

,

 

,

 

,

, ,

مرحوم احسان طبری

, مرحوم احسان طبری, مرحوم احسان طبری, مرحوم احسان طبری,

 

,

 

,

دروغ گویی های این عامل وابسته به آل سعود که بارها موجب مضحکه قرار گرفتن وی توسط دیگر اپوزیسیون شده، آنچنان بالا رفت که داریوش سجادی از روزنامه نگاران ضد انقلاب مقیم امریکا در مطلبی در صفحه فیس بوکش با دروغ گو خواندن نوری زاده خطاب به وی نوشت:" آقای نوری زاده شما دروغ گوی خوبی هستید!"

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه