logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارشی از تداوم روزهای به رنگ خاکستری در سیستان؛

ریزگردها مردم سیستان را در خانه هایشان حبس کرد/ تدوام روزهای بحرانی برای سیستان

ریزگردها مردم سیستان را در خانه هایشان حبس کرد/ تدوام روزهای بحرانی برای سیستان
مردم شهرهای سیستان در طی 48 ساعت گذشته در خانه حبس شده و حتی ریزگردها فضای خانه ها را نیز آلوده کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از اوشیدا، طوفان شدید همراه با گرد و خاک که از هفته گذشته آغاز شده است،طی دیروز و امروز یکم شهریور ماه به اوج خود رسیده است و موجب اخلال در زندگی بسیاری از مردم ساکن در سیستان شد.

وضعیت بحرانی سیستان و آلودگی شدید هوا در این منطقه امان شهروندان را بریده است.مردم شهرهای سیستان در طی 48 ساعت گذشته در خانه حبس شده و حتی ریزگردها فضای خانه ها را نیز آلوده کرده است.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
, ,



با وجود گرمایی بالایی 48 درجه شهروندان برای جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل خانه ها مجبور به خاموش کردن کولرهای سرد کننده هستند که بر مشکلات بیشتر ساکنان افزوده است.
هجوم مردم به دلیل ابتلا به بیماری های تنفسی و چشمی به درمانگاه ها و مراکز بیمارستانی، انسداد بسیاری از راه های روستایی در روستاهای حاشیه هامون و هیرمند و کاهش شعاع دید به کمتر از ۵۰ متر و اخلال در تردد وسایط نقلیه در طی سه روز گذشته از جمله مشکلاتی است که بسیاری از مردم سیستان را با مشکل جدی مواجه کرده است.
 

,
,
,
,
,
سیستان در محاصره شن های روان / مسئولان محیط زیست کشور هشدار بحران ریزگردها در سیستان را جدی بگیرند
,
سیستان در محاصره شن های روان / مسئولان محیط زیست کشور هشدار بحران ریزگردها در سیستان را جدی بگیرند
, سیستان در محاصره شن های روان / مسئولان محیط زیست کشور هشدار بحران ریزگردها در سیستان را جدی بگیرند,
,
,

هر سال که می گذرد منازلی بسیاری در سیستان خالی می شود ،مردم سیستان با گذشت بیش از ۱۷ سال از خشکسالی همچنان با در مقابل طوفانهای شن ایستاده اند اما هر روز که می گذرد شرایط خشکسالی ،فقر ،عدم توسعه یافتگی، نبود سرمایه ،آلودگی هوا با وجود ریزگردهای معلق در طول سال،بیکاری ،اعتیاد بر مردمان این دیار سخت تر می شود و باز هم بی مهری مسئولین محیط زیست و در راس آنها معصومه ابتکار که انگار گرمی استقبال مردان و زنان سیستانی را که با دستان پینه کرده با نان و شیری او را نمک گیر خود کردند.

همان مردمان دیاری که امروز شما به عنوان رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست آنها را نمی بینید ،وضعیت زندگی ،رفت و آمد و نفس کشیدن این مردم را نمی بینید و سیستان را با تازیانه ریزگردها بر چهره هاشان رها می کنید و اعلام می دارید مردم باید با ریزگردها کنار بیایند،آخر این انصاف است؟

آخر مردم این دیار خشکیده، سالهاست که با ریزگردها هم کاسه شدند ،آیا شما هم می توانید تنها برای یک هفته با این شرایط در سیستان کنار بیایید؟! در خانه ای مثل خانه یک روستایی در سیستان که درب منزلش با ریزگردها مسدود شده است ،زندگی کنید؟!

شرایط زندگی بر مردمان این دیار بسیار سخت شده است مگر می شود راه حلی برای خروج از این وضعیت بحرانی وجود نداشته باشد .
مردم سیستان همچنان امیدوار به تدبیرهای سازنده مدیران و مسئولینی هستند که رنج و سختی مردم مظلوم سیستان را از نزدیک لمس کرده اند ..


انتهای پیام/گ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه