اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وعده های هفته دولتی فرماندار پلدختر

وعده های هفته دولتی فرماندار پلدختر
فرماندار پلدختر گفت:دولت برای توسعه مناطق محروم همچون شهرستان پلدختر اولویت های خاصی قائل است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بیان روز ،قدرت اله ترابی نژاد فرماندار پلدختر در این مراسم با تبریک هفته دولت افزود:در دوران انقلاب اسلامی دولت ها مورد هجوم استکبار به خصوص منافقین قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بیان روز , بیان روز, بیان روز, بیان روز, بیان روز, ،قدرت اله ترابی نژاد فرماندار پلدختر در این مراسم با تبریک هفته دولت افزود:در دوران انقلاب اسلامی دولت ها مورد هجوم استکبار به خصوص منافقین قرار گرفتند.,

وی بیان کرد:تبعیت از رهبری و حمایت مردمی باعث شد تا این انقلاب همچنان پا برجا بماند و در دنیا دارای اقتدار باشد.

,

وی شهیدان رجایی و باهنر را الگوی مناسب مدیریتی عنوان کرد و افزود:مدیران دستگاه های اجرایی برای خدمت رسانی به مردم با ساده زیستی و برخورد مناسب با مردم می توانند به وظایف خود عمل کنند.

,

ترابی نژاد با بیان اینکه توسعه پلدختر اولویت اصلی دولت در پلدختر است اظهار داشت:اعتبارات پلدختر در سال گذشته 48میلیارد تومان بوده که از این مبلغ،40میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

,

وی با اشاره به افتتاح 134پروژه عمرانی پلدختر در هفته دولت بیان کرد:این پروژه ها در زمینه های مختلف کشاورزی،خدماتی،بهداشتی،عمران شهری و ورزشی است که برای احداث آنها 15میلیاردو 700میلیون تومان هزینه شده است.

,

وی تاکید کرد:پروژه هایی از قبیل پمپاژهای آمیران کوشکی،ملیون،جلگه خلج و روبند که قرار بود در هفته دولت به بهره برداری برسند به زمان دیگری موکول شدند.

,

نماینده عالی دولت در پلدختر تصریح کرد:مجتمع پرورش ماهی اناررود ،پمپاژهای دشت جایدر،واشیان وچم مهر هم در آینده نزدیک به بهره برداری می رسند.

,

وی ادامه داد:با رایزنی هایی که با مدیرکل صداوسیمای لرستان داشته ایم در روستاهای پرجمعیت شهرستان ازقبیل افرینه ،مورانی و روستاهای دیگر  دیجیتال راه اندازی می شود .

,

فرماندار پلدختر در ادامه با اشاره به روند مناسب پروژه استخر شنای شهرستان یادآور شد:با تزریق اعتبارات و تلاش پیمانکار این طرح در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه