logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر اداره عشایری جهاد کشاورزی سبزوار :

تولید 20درصد از گوشت قرمز شهرستان دراختیار عشایر می باشد

تولید 20درصد از گوشت قرمز شهرستان دراختیار عشایر می باشد
مدیر اداره عشایری جهاد کشاورزی سبزوار گفت: 20درصد از گوشت قرمز مصرفی شهرستان توسط عشایر شهرستان تولید می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،محمد نبوی در گفتگو با بصیر سبزوار با بیان اینکه عشایر شهرستان سهم عمده ای را در تولید غذایی شهرستان برعهده دارند اظهار داشت: 20 درصد از 900تن گوشت قرمز مصرفی شهرستان توسط این قشر تولید و در بازار به فروش میرسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بصیر سبزوار,

 

,

وی با اشاره به ابنکه این رقم برای عشایر سایر مناطق کشور از 15در صد عبور نکرده است تصریح کرد: اقدامات ابتکاری اداره عشایری سبزوار در اجرای طرح زنجیره گوشت قرمز تاثیر شایانی در افزایش تولیدات این محصول در شهرستان را داشته است.

,

 

,

نبوی با بیان اینکه طرح زنجیره ای گوشت قرمز به عنوان طرحی حمایتی در راستای ماندگاری و ایجاد درآمد برای قشر عشایری در شهرستان اجرا می شود خاطر نشان کرد: در زمانی که عشایر به علت نبود نقدینگی مجبور به فروش برخی از دام های سبک خود می شوند اداره عشایر با خرید تضمینی از فروش بی رویه دام جلوگیری کرده و احشام مورد نظر را به قیمت روز خریداری میکند و در اختیار عشایر قرار می دهد.

,

 

,

وی با بیان اینکه 60درصد قیمت دام در به صورت نقدی پرداخت خواهد شد ادامه داد: 40درصد نیز از قیمت به صورت علوفه در اختیار دامدار قرار می گیرد و از این طریق مشکلی نیز برای تهیه علوفه مورد نیاز دام به وجود نیاید.

,

 

,

رئیس اداره عشایری جهاد با یان اینکه آب مهم ترین عامل ماندگاری عشایر و ایجاد تولیدات می باشد تصریح کرد: خوشبختانه و درحال حاضر هیچ یک از مناطق عشایری شهرستان بدون آب نمی باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه