اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

داوداوغلو مأمور تشکیل دولت موقت ترکیه شد

داوداوغلو مأمور تشکیل دولت موقت ترکیه شد
رئیس جمهور ترکیه برای برگزاری دوباره انتخابات دستور تشکیل کابینه موقت انتخاباتی را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه پس از دیدار با «احمد داوداوغلو» نخست وزیر این کشور؛ وی را مأمور تشکیل دولت موقت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نخست وزیر ترکیه که ریاست حزب عدالت و توسعه را بر عهده دارد گفت: از احزاب پیروز در انتخابات بر اساس میزان کرسی‌هایی که در پارلمان دارند دولت موقت تشکیل خواهیم داد.

اردوغان شب گذشته پس از دیدار ۴ ساعته با «عصمت ییلماز» رئیس مجلس این کشور تصمیم به تجدید انتخابات سراسری گرفت.

وی نخستین رئیس جمهور در تاریخ جمهوری ترکیه است که برای برگزاری دوباره انتخابات دستور تشکیل کابینه موقت انتخاباتی را می‌دهد.

بر اساس قانون اساسی ترکیه رئیس جمهور این کشور می‌تواند چنانچه در مدت ۴۵ روز پس از انتخاب هیأت رئیسه جدید مجلس این کشور، هیأت دولت جدید تشکیل نشود، دستور تجدید انتخابات سراسری مجلس ترکیه را صادر کند.

اردوغان در دستور تجدید انتخابات سراسری که با امضای وی در روزنامه رسمی دولت جمهوری ترکیه منتشر شد، خاطر نشان کرد بر اساس مواد ۱۰۴ و ۱۱۶ قانون اساسی ترکیه تصمیم به تجدید انتخابات گرفته است.

انتظار می‌رود، انتخابات سراسری زودهنگام در ترکیه اول نوامبر برگزار شود. شورای عالی انتخابات در نشستی برنامه برگزاری انتخابات سراسری را مشخص خواهد کرد.

بر اساس قوانین ترکیه دولت موقت باید در مدت ۵ روز تشکیل شود. این هیأت دولت نیازی به دریافت رأی اعتماد از مجلس ترکیه نخواهد داشت.

احزاب جمهوریت خلق و حرکت ملی اعلام کرده‌اند که در دولت موقت حضور نخواهند داشت.

«کمال قلیچدار اوغلو» دو روز پیش در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال پیشنهاد مستقیم داوداوغلو به برخی نمایندگان حزب جمهوریت خلق برای قبول پست وزارت در دولت موقت، تاکید کرد، در حزب جمهوریت خلق افرادی تا آن اندازه بی‌شخصیت که چنین پیشنهادی را بپذیرد، سراغ ندارم.

بر اساس قانون اساسی ترکیه ۱۱ وزیر از حزب عدالت و توسعه، ۶ وزیر از حزب جمهوریت خلق، سه وزیر از حزب حرکت ملی و سه وزیر از حزب دموکراتیک خلق‌ها می‌توانند در دولت موقت حضور داشته باشند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه