logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهرستان قرچک ؛

زمینه را برای حضور جوانان در مساجد فراهم کنیم

زمینه را برای حضور جوانان در مساجد فراهم کنیم
امام جمعه شهرستان قرچک گفت: در مساجد فضای فرهنگی را بیشتر از گذشته ارتقا بخشیم و زمینه را برای حضور جوانان در مساجد فراهم کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین- همایش ائمه جماعات و فرماندهان بسیج مساجد همزمان در سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان قرچک برگزارشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حجت اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک در این همایش اظهار داشت: خداوند متعال پیامبران را برای هدایت انسان فرستاد و او را بعنوان مربی و راهنما برای ما قرار داد.
وی گفت: همراهی و همدلی ائمه جمعه در شهرستان به همراه امام جماعت های مساجد با بسیج و هیئت امنا می تواند در این راستا مثمر ثمر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین-,
,
,

P1050877

, P1050877, P1050877,

وی با اشاره به ویژگی های یک مسجد طراز انقلاب اسلامی بیان کرد: عبادت گروهی، ایجاد همدلی و همزبانی، مکانی برای ارائه الگوهای رفتاری، بیان احکام شریعت و اوضاع جهان اسلام و سایر مسائلی از این دست از جمله ویژگی های یک مسجد طراز انقلاب است.
اسماعیلی افزود: ائمه جماعات مسئولیت هدایت گری را بر عهده دارند اما این هدف سنگینی است که باید در قبال آن مسئولیت پذیر باشند.
امام جمعه قرچک افزود: در مساجد فضای فرهنگی را بیشتر از گذشته ارتقا بخشیم و زمینه را برای حضور جوانان در مساجد فراهم کنیم.

,
,
,

 

,

P1050903

, P1050903, P1050903,

وی گفت: مساجد در گذشته فضایی برای هم اندیشی مردم محلات بوده است اما این قضیه در حال حاضر به فراموشی سپرده شده است.
وی در پایان افزود: برای پیشرفت و سعادتمندی جامعه نیاز است تا اتحاد بسیار محکمی بین هیئت امنا و روحانی ایجاد شود چرا که اگر غیر از این اتفاق افتد ما شاهد پیشرفت مسائل فرهنگی نخواهیم بود.
انتهای پیام/ج

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه