logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در گفت‌و‌گو با یک مامای نمونه مطرح شد:

بچه‌دار نشدن به خاطر بهم خوردن تناسب اندام اشتباه است/سرطان سینه را به جان نخرید

بچه‌دار نشدن به خاطر بهم خوردن تناسب اندام اشتباه است/سرطان سینه را به جان نخرید
یک ماما گفت: متاسفانه برخی از خانم‌ها به خصوص قشری که در نزد مردم چهره هستند صرفا به دلیل اینکه تناسب بدنشان بهم نریزد و زیبایی بدنشان حفظ شود بچه دار شدن را به تاخیر می‌اندازند که این یک اشتباه بزرگ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر سیده اشرف حیدری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینا، درباره نقش مشاوره در حین دوران بارداری گفت: در کتاب بهداشت خانواده بسیار به نقش مثبت مشاوره قبل از ازدواج و بارداری اشاره کرده‌ام که در کاهش استرس خانم‌ها بسیار کمک ‌کننده‌ است، برخی از بانوان از بچه دار شدن می‌ترسند که مشاوره می‌تواند به آنها کمک کند.

این ماما علت دیر بچه دار شدن برخی خانم‌ها را برای حفظ تناسب اندامشان دانست و اظهار کرد: متاسفانه برخی از خانم‌ها به خصوص قشری که در نزد مردم چهره هستند صرفاً به دلیل اینکه تناسب بدنشان بهم نریزد و زیبایی بدنشان حفظ شود بچه دار شدن را به تاخیر می‌اندازند که این یک اشتباه بزرگ است و ابتلا به سرطان سینه که یکی از دلایل آن دیر بچه دار شدن است نیز دور از ذهن نیست.

حیدری تصریح کرد: مشاوره فقط منحصر به کاهش استرس و چگونگی مواظبت از خود نیست بلکه بخش مهمی از مشاوره درباره تغذیه دوران قبل از بارداری و حین بارداری و بعد از زایمان است که در سه مورد در تکامل فرزند نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

وی تک فرزندی را اشتباه دانست و افزود: در بچه دار شدن و فرزند آوری توصیه ما این است که خانواده‌ها به یک فرزند بسنده نکنند اما امروزه بسیاری از زوج‌های جوان فقط به یک بچه اکتفا می‌کنند که مشکلات بسیاری را برای بچه از لحاظ روحی به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: از دیدگاه من بهتر است فاصله سنی بین فرزند اول و فرزند دوم ۳ سال باشد، برخی‌ها با فاصله زیاد یا خیلی کم بچه دیگری می‌آورند که این مشکلاتی را برای والدین و در مراتب سن بالا‌تر برای خود فرزندان از لحاظ فرهنگی به بار می‌آورد.

این ماما و پژوهشگر نمونه در توصیه‌ای به مصرف خودسرانه دارو توسط مادر باردار گفت: یک خانم باردار به هیچ وجه نباید خودسرانه دارو مصرف کند حتی یک داروی سرماخوردگی هم نباید بدون نظر پزشک باشد، حتی معتقدیم یک خانم موی سر خود را نباید در این دوران رنگ کند مواد شیمیایی در رنگ مو ممکن است تاثیر منفی در جنین ایجاد کند.

وی ادامه داد: یک خانم باردار باید نکات شخصی و بهداشت فردی را به خوبی رعایت کند تا مبتلا به عفونت دستگاه رحم و مثانه نشود، همچنین حمام قبل از خواب به بانوان باردار توصیه می‌شود؛ همچنین توصیه ما این است که در ۳ ماه اول بارداری نباید نزدیکی صورت بگیرد چون امکان سقط جنین وجود دارد.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , سینا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه