logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خشم اسرائیل از کنسرت آلمانی‌ها در تهران

خشم اسرائیل از کنسرت آلمانی‌ها در تهران
رژیم اشغالگر قدس که از خبر اجرای قریب‌الوقوع ارکستر سمفونیک برلین به رهبری «دنیل بارنبویم» در ایران به خشم آمده، خواستار جلوگیری دولت آلمان از این اجرای صحنه‌ای شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دنیل بارنبویم رهبر ارکستر و پیانست آرژانتینی‌تبار است که قرار است به زودی رهبری ارکستر سمفونیک برلین در تهران را برعهده بگیرد. اجرای این کنسرت موجبات خشم رژیم صهیونیستی را تا جایی فراهم آورده که این رژیم از آنگلا مرکل صدراعظم‌ آلمان درخواست لغو این اجرا را کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایسنا، بارنبویم 72 ساله قرار است به همراه مهم‌ترین ارکستر کشور آلمان راهی ایران شود و کنسرتی را در تهران اجرا کند. در این میان، «میری رگو» وزیر فرهنگ رژیم غاصب اسراییل اعتراض خود را به مرکل اعلام کرده و در این‌باره در صفحه فیسبوک خود نوشت: من در نامه‌ام تاکید کردم حضور دنیل بارنبویم در ایران به تلاش‌های اسرائیل برای جلوگیری از توافق هسته‌ای ایران صدمه می‌زند و موجب تقویت به رسمیت نشناخته نشدن اسرائیل خواهد شد. من معتقدم که اگر قرار باشد از حضور این ارکستر و رهبرش در ایران جلوگیری شود، آلمان به درستی رفتار خواهد کرد.

,

رگو همچنین بارنبویم را به «استفاده از فرهنگ به عنوان سکویی برای اعتقادات سیاسی ضداسرائیلی» خود متهم کرد.

,

به گزارش گاردین، دنیل بارنبویم، پیانیست و از رهبران مطرح ارکستر در جهان و دارای تابعیت اسرائیلی است. او که شهروند افتخاری فلسطین است، در سال 1942 در آرژانتین متولد شد و در کودکی همراه خانواده‌اش به اسرائیل مهاجرت کرد. بارنبویم علاوه بر داشتن گذرنامه اسرائیلی، داری تابعیت اسپانیایی، آرژانتینی و فلسطینی نیز هست.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه