logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاددانشگاه امام صادق (ع):

آمریکا در تلاش است از توافق هسته ای به عنوان نردبان نفوذ استفاده کند/برخی برنامه های فرهنگی دولت برخلاف اصول فرهنگی کشور است

آمریکا در تلاش است از توافق هسته ای به عنوان نردبان نفوذ استفاده کند/برخی برنامه های فرهنگی دولت برخلاف اصول فرهنگی کشور است
استاد دانشگاه امام صادق (ع) گفت:دشمنان ایران با جنگ، تحریم و محاصره نظامی و اقتصادی نتوانسته اند به اهداف خود علیه ایران دست یابند و در مواقعی هم که تاثیر داشته، موقت و متزلزل بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از منشور خواف ،اسماعیل طهمورثی از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو تفضیلی با خبرنگار منشور خواف گفت:رهبر معظم انقلاب اسلامی درجمع رئیس جمهور و هیأت وزیران نکات مهمی را مورد تاکید مجدد قرار دادند که روند جدی فضا سازی برای اجرایی شدن آنها و نیز پیگیری آن به عهده همگان میباشد. عدم توجه به هر یک از موارد موجب خسارتهای جبران ناپذیر مادی یا معنوی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منشور خواف, اسماعیل طهمورثی از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو تفضیلی با خبرنگار منشور خواف گفت:رهبر معظم انقلاب اسلامی درجمع رئیس جمهور و هیأت وزیران نکات مهمی را مورد تاکید مجدد قرار دادند که روند جدی فضا سازی برای اجرایی شدن آنها و نیز پیگیری آن به عهده همگان میباشد. عدم توجه به هر یک از موارد موجب خسارتهای جبران ناپذیر مادی یا معنوی خواهد شد.,

وی افزود :ایران دشمن آمریکاست این جمله ایست که آقای اوباما رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس ویدئویی با جامعه یهودیان آمریکا بیان کرده است. مقام معظم رهبری در سخنان خود در جمع دولتمردان، بر این نکته تاکید کردند و فرمودند : اهداف خصمانه و صریح دشمنان در حرفها و نوشته های آنها، قابل درک است». اینکه ما فکر کنیم که دشمن وجود ندارد و خود را وارد بازی او کنیم، نشان از جهالت است یا خیانت.

,

حمایت از مقاومت، سیاست اصلی و عقیدتی ایران است.

طهمورثی بااشاره به سخنان مقام معظم رهبری تصریح کرد :دشمن وجود دارد و لبخند زدن موجب تغییر ماهیت دشمن نمیشود. نکته مهم آنست که ایران قصد جنگ با کسی ندارد و تاکنون در هیچ «جنگ ابتدایی» شرکت نکرده است اما مقاومت و حمایت از مقاومت، سیاست اصلی و عقیدتی ایران است. دشمن شناسی موجب میشود که از کدخدا نترسید و مواضع خود در حفظ منافع ملی و اسلامی را به صراحت بیان نمود.

, حمایت از مقاومت، سیاست اصلی و عقیدتی ایران است.,
,
,

استاد دانشگاه امام صادق عدم صراحت در لهجه ناشی از دو چیز نام برد و اظهار کرد : یا مادیگرایی یا عدم دشمن شناسی و عدم شناخت از ظرفیتهای داخلی و بالتبع، ترس از کدخدا. به فرمایش رهبری، نباید در بیان مواضع انقلابی ترسید. ایران به عنوان یک کشور صلح طلب به دنبال روابط حسنه با همسایگان و حل و فصل مشکلات با حضور بازیگران منطقه ای است و مخالف هر گونه حضور طرف های بیگانه در منطقه است.

,

کارشناس ارشد حقوق بین الملل با اشاره بر جریان نفوذ بیگانگان بر کشور تصریح کرد اگر غفلت شود ناگهان متوجه می شویم که دشمن در جاهایی رخنه کرده و مشغول کارهای خطرناک فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است بنابراین باید کاملاً مراقب باشیم.» رهبری به کرار بر این موضوع تاکید کرده اند. شکی نیست که غرب از طریق «روشهای سخت» نتوانسته است با ایران مقابله کند..

,

 

,

جنس مقاومت و پایداری ایران نرم و معنوی است.

استاد برجسته دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه غرب از طریق روش های سخت نتوانسته با ایران مقابله کند افزود : جنس مقاومت و پایداری ایران نرم و معنوی به همین دلیل راه مقابله با ایران نیز باید از این جنس باشد. دشمنان ایران با جنگ، تحریم و محاصره نظامی و اقتصادی نتوانسته اند به اهداف خود علیه ایران دست یابند و در مواقعی هم که تاثیر داشته، موقت و متزلزل بوده است.

, جنس مقاومت و پایداری ایران نرم و معنوی است.,
,
,

 

,

بازگشایی سفارتخانه دشمن راه نفوذ برای کسب اطلاعات اجتماعی است.

, بازگشایی سفارتخانه دشمن راه نفوذ برای کسب اطلاعات اجتماعی است.,

 

,

وی ادامه داد :به همین دلیل است که دشمن باید «پروژه نفوذ» را اجرایی کند. این نفوذ نیاز به مقدماتی دارد. حضور فیزیکی و کسب اطلاعات اجتماعی و فرهنگی مقدمه مهم و ضروری آن است و این قدم اول است. بازگشایی سفارتخانه دشمن، نفوذ به داخل انجمنهای فرهنگی و هنری از جمله در میان هنرمندان و نیز مدارس و مهدکودکها، نفوذ به داخل گروههای مردمی و حتی تشکیل آنها از جمله راههای «کسب اطلاعات اجتماعی» است.

,

وی بیان کرد :، تمرکز دشمن بر این چنین گروههای اگر بیشتر از تمرکز بر اطلاعات نظامی نباشد، کمتر نیست. حضور آمریکا در مذاکرات هسته ای نیز پس از شکست در پروژه فشار و تحریم اقتصادی، باید از این دید تفسیر شود. آمریکا در تلاش است از توافق هسته ای به عنوان نردبان نفوذ استفاده کند.

,

اسماعیل طهمورثی قدم دوم را تغییر ذائقه فرهنگی مردم خواند و ایراد کرد : این کار از طریق رسانه های جمعی و نیز برخی برنامه های اجرایی دولت انجام میشود. برخی برنامه های فرهنگی دولت برخلاف اصول فرهنگی کشور است و این بازی در زمین دشمن است. اطلاع رسانی جمعی و آموزشی برای عامه مردم و به خصوص در ادارات میتواند مانع سوار شدن دشمن بر موج جهالت شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه