به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام محمد باقر فرزانه، امام جمعه موقت مشهد در گفت و گو با خبرنگار صبح توس، با اشاره به مصادف شدن شب یلدا به اربعین حسینی، اظهار کرد: مردم باید اربعین را به عنوان یک اصل قرار بدهند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا ,,
,
وی با بیان اینکه شب یلدا یک مراسم ملی است، تاکید کرد: اگر این مراسم ملی برگزار نشود، مشکلی پیش نخواهد آمد اما باید حرمت اربعین امام حسین(ع) حفظ شود.
,,
,
حجت الاسلام فرزانه با اشاره به این مطلب که اربعین مراسم بسیار مهمی است که باید حرمت امام حسین(ع) نگه داشته شود، ابراز کرد: مردم باید اربعین حسینی را مقدم بشمارند.
,,
,
امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه باید در این زمینه فرهنگ سازی شود، عنوان کرد: رسانه ها می توانند در زمینه فرهنگ سازی حفظ حرمت اربعین حسینی در شب یلدا نقش موثری را ایفا بکنند.
,,
,
وی تصریح کرد: رسانه ها باید اصل بودن مسئله اربعین را برای مردم مشخص کنند تا آن ها با دانستن واقعیت های اربعین حرمت امام حسین(ع) را حفظ کنند.
,,
]
ارسال دیدگاه