اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

انجام 88 پروژه عمرانی در 30 فرودگاه کشور با اعتبار 2 هزار و 151 میلیارد ریال

انجام 88 پروژه عمرانی در 30 فرودگاه کشور با اعتبار 2 هزار و 151 میلیارد ریال
در سه ماهه نخست امسال 88 پروژه مختلف در 30 فرودگاه‌‌ کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت که در این میان فرودگاه بین‌المللی مشهد با انجام 10 پروژه، بیشترین حجم پروژه‌ها را به خود اختصاص داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا توسعه روزافزون فرودگاه‌ها و تجهیز آنها از مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی این شرکت به شمار می‌‌رود و همین امر موجب شده تا برای انجام پروژ‌ه‌های متعدد عمرانی و نیز طرح‌های تجهیز فرودگاهی برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای صورت ‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

هر یک از فرودگاه‌ها به عنوان عضوی از شبکه زیر‌ساخت صنعت حمل و نقل هوایی باید بر اساس نقش و اهمیت خود و با مد نظر داشتن اسناد بالادستی ملی و منطقه‌ای توسعه یابند.

,

از این رو شرکت فرودگاه‌های کشور با در نظر گرفتن نگاه ویژه و تخصصی فرودگاهی به پروژه و نیز لزوم لحاظ موارد ایمنی در آنها در سه ماهه‌‌ نخست سال جاری در 30 فرودگاه‌ کشور حدود 88 پروژه افتتاح کرده است.

,

در این میان فرودگاه بین‌المللی مشهد با انجام 10 پروژه، بیشترین حجم پروژه‌ها را به خود اختصاص داده است.

,

مجموع اعتبار تخصیص یافته برای انجام این پروژه‌ها 2 هزار و 151 میلیارد ریال بوده که در فرودگاه‌های زاهدان، زنجان، آبادان، یزد، تبریز، مهرآباد، امام خمینی(ره)، ارومیه، کلاله، گرگان، بیرجند، کرمان، پارس‌آباد، اهواز، ایلام، رشت، اراک، ساری، خوی، زابل، کرمانشاه، سیرجان، لامرد، مشهد، خرم‌آباد، سنندج، یاسوج، بجنورد، لارستان و اردبیل هزینه شده است.

,

‌طرح‌هایی نظیر گازرسانی به ایستگاه راداری R.C.A.G فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز، اجرای فیبر نوری در فرودگاه بجنورد، افتتاح سالن مستقبلان فرودگاه اردبیل، بهره‌برداری از طرح توسعه ضلع شمالی ترمینال فرودگاه زنجان، بهره‌برداری از خط پرسرعت MPLS شبکه پیام‌های هوانوردی فرودگاه زاهدان، بهره‌برداری از باند فرودگاه اراک، پذیرش خودکار مسافران در فرودگاه مهرآباد، دریافت گواهینامه‌ی فرودگاهی فرودگاه امام خمینی(ره)، رفع موانع موجود در اجرای پروژه پارکینگ طبقاتی فرودگاه مهرآباد، استریپ‌سازی بین دو باند فرودگاه مشهد، همسان‌سازی سرویس رود با اپرون جدید فرودگاه مشهد، آغاز توسعه باند فرودگاه زنجان، بهره‌برداری از ترمینال داخلی، اپرون، پل تلسکوپی و افتتاح سالن ترانزیت پروازهای داخلی فرودگاه مشهد از جمله پروژه‌های یاد شده است.

,

منبع:فارس

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه