اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اخوان جزءگروهک‌های تروریستی قرارگرفت

اخوان جزءگروهک‌های تروریستی قرارگرفت
چند ساعت بعد از انفجار در اداره امنیت الدقهلیه در استان المنصوره، نخست وزیر دولت موقت، اخوان المسلمین را گروهک تروریستی اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از العالم، خبرگزاری مصری الشرق الاوسط به نقل از شریف شوقی مشاور رسانه ای حازم الببلاوی نوشت: نخست وزیر دولت موقت اعلام کرد: اخوان المسلمین چهره زشت خود را به عنوان یک گروهک تروریستی که خونها را می ریزد و امنیت مصر را به خطر می اندازد نشان داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


اتحادیه ملی دفاع از مشروعیت و نفی کودتا در الدقهلیه ضمن محکوم کردن حادثه انفجاری که در اداره امنیت این شهر رخ داد و دهها کشته و مجروح به جا گذاشت؛ طی بیانیه ای آن را حمله جنایتکارانه توصیف کرد.

این اتحادیه در بیانیه خود افزود مجریان حادثه مزدوران و جنایتکارانی هستند که هدفشان ریختن خون بیگناهان و فتنه انگیزی است و از نیروهای امنیتی خواست هرچه سریع تر نسبت به بازداشت عاملان این حمله اقدام نمایند.

سرلشکر عبدالحمید عمران کارشناس امنیتی در مصاحبه با شبکه الجزیره هشدار داد اولین کسانی که از حادثه انفجار متضرر خواهند شد مخالفان "کودتا" هستند زیرا زندانیانی از این طیف در اداره امنیت وجود داشتند و اولیت سودکننده انفجار هم دشمن خارجی است که در کمین نشسته است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه