اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هدف اصلی دستگیری های ترکیه «بابک زنجانی» بود

هدف اصلی دستگیری های ترکیه «بابک زنجانی» بود
روزنامه بوگون چاپ ترکیه در گزارشی به نقش بابک زنجانی در فعالیت های رضا ضراب، تاجر معروف ایرانی پرداخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از افکارنیوز، روزنامه بوگون می نویسد: در جریان عملیات فساد و رشوه خواری در ترکیه، تاجر مشهور ایرانی، رضا ضراب دستگیر شد. فردی به نام بابک زنجانی رفیق و شریک ضراب در جریان این اتهامات مالی بوده است. اما بابک زنجانی کیست؟

, شبکه اطلاع رسانی دانا, افکارنیوز,

روزنامه بوگون ترکیه مدعی شد؛ رضا ضراب بعد از دستگیری خود از فردی به نام «ب.ز» نام برده و گفته که این فرد یکی از مشتریانش بوده است. در حالی از رضا ضراب به عنوان چهره اصلی فعالیت های اقتصادی دو کارخانه «کنت» و «رییس» نام برده می شود که طبق ادعاهای مطرح شده، چهره اقتصادی اصلی پشت پرده این کارخانه ها، میلیاردر ایرانی، بابک زنجانی است.

, رضا ضراب,

هدف اصلی عملیات پلیس در تاریخ ۱۷دسامبر نیز بابک زنجانی بوده است. قرار بود که زنجانی با ضراب در آنتالیا دیداری پنهانی داشته باشد اما وی پس از گمانه زنی درمورد دستگیری خود ناپدید می شود.

این روزها در ترکیه و جهان صحبت از نام های آشنایی است که در ترکیه دستگیر شده اند. یکی از این نام ها، شرکت آرایشی بهداشتی «کنت» است. طبق تصاویر دریافتی این شرکت ترکیه ای که در استانبول واقع شده، متعلق به میلیارد مشهور ایرانی، بابک زنجانی است.

همچنین در ۱۵مارس سال جاری میلادی، بابک زنجانی برای دیدار با امامعلی رحمانف به دوشنبه، پایتخت تاجیکستان می رود و با تاجیکی ها در ساخت و تاسیس پایانه مسافربری «آسیا اکسپرس» شریک می شود.

,
,
,
,
,

زنجانی حتی با رییس سابق فدراسیون فوتبال ترکیه نیز دوست و رفیق است. در جریان افتتاح ترمنیال مسافربری در تاجیکستان، علاوه بر سفیر ترکیه در شهر دوشنبه، محمت مونس دریک، هالوک اولوسوی، رییس سابق فدراسیون فوتبال ترکیه و مالک هلدینگ اولوسوی نیز حضور داشتند که زنجانی با او و کارکنانش نیز عکس یادگاری گرفته است.

۱۷دسامبر، رضا ضراب بعد از دستگیری خود گفت: ب. ز، مشتری من در تماسی به من اطلاع داد که ۱.۵تن طلا از کشور غنا وارد خاک ترکیه شده است. ضراب همچنین اشاره کرد که او با اعتماد به این مشتری خود، ارزها را فرستاده است. این مشتری که ضراب او را رییس خطاب می کند، کسی نیست جز بابک زنجانی که در پشت پرده فعالیت های کارخانه لوازم آرایشی کنت قرار دارد.

گفته می شود زنجانی راننده بانک مرکزی سابق ایران، محسن نوربخش بوده و فعالیت هایش را از زمان هاشمی رفسنجانی آغاز کرده است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه