logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یادداشت/

کلام رهبری که پاسخ تهمت وزیر صنعت به مردم بود

کلام رهبری که پاسخ تهمت وزیر صنعت به مردم بود
به راستی خطای مردم چیست؟ وزیر صنعت مردم که توانایی و تمایل به خرید گران و بی کیفیت خودرو ندارند را به خیانت متهم می کنند. رهبری به خوبی در بازید خود از یک واحد صنعتی پساخ تهمت اخیر وزیر صنعت را به مردم داده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پرستوها، در آخرین اظهار خود وزیر صنعت مردم گفته است«اگر کسی چنین کمپینی را دنبال کند به نیروی انسانی و اشتغال و تولید داخلی و درآمد ملی خیانت می کند».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها, پرستوها, پرستوها,

این اظهار وزیر صنعت بسیاری از مردم را ناراحت کرد زیرا تهمت خیانت بسیار سنگین است ،مردمی که چندین سال هزنه گران خودروی داخلی را داده اند انتظار ندارند از یک مقام اجرایی که از بدنه دولت تدبیر و امید با شعار تعقل چنین کلماتی را بشنوند.

,

بیانات رهبری پاسخی به تهمتی در آینده

, بیانات رهبری پاسخی به تهمتی در آینده, بیانات رهبری پاسخی به تهمتی در آینده,

شاید خیلی قبل تر مقام معظم رهبری پایخ این سخن امروز وزیر صنعت را داده اند، ایشان فرموده اند:«مورد نظر ما این است که ما توجه بدهیم به اهمیت صنعت در پیشرفت کشور. منظورمان از صنعت، صنعت جوشیده‌ی از ذهن و فکر و ابتکار و ایمان خود شماست. معتقدیم که صنعت تأثیر بسیار اساسیای دارد در پیشرفت کشور؛ یعنی در واقع عنصر اصلىِ پیشرفته محسوب شدن یک کشور و لوازمی که دارد، پیشرفت در صنعت است؛ با شرایطِ در جای خود معین شده‌ای که مربوط میشود به افکار و عقاید و ایمانهای ملت ما و شما عزیزان.

,

ما در خصوص صنعت خودرو یک عقب‌افتادگی طولانیای را آزمودیم و تحمل کردیم. هنر بزرگ شماها این است که توانسته‌اید این عقب‌ماندگی طولانی را با همت خودتان قطع کنید؛ یعنی این حال چُرت و خواب و خواب‌آلودگی را که تقریباً از بعد از ورود صنعت خودرو به کشور حدود سی سال طول کشیده، به هم بزنید. ما از سالهای دهه‌ی ۴۰ که صنعت خودروسازی وارد کشور شده - در حدود سی سال تقریباً - همین‌طور درجا زدیم. در مرحله‌ی تقلید محض و تقلید صرف باقی ماندیم. نمیتوان مسئولین کشور را در دهه‌ی ۶۰ مؤاخذه کرد؛ زیرا دهه‌ی ۶۰، دهه‌ی انقلاب است، دهه‌ی دفاع مقدس است؛ به قول مسئول محترم، این سالن، سالن تسلیح رزمندگان است؛ همه‌ی خانه‌های ملت ایران در واقع به یک نحوی عقبه‌ی میدان جنگ بوده. دهه‌ی ۶۰ را نمیشود مؤاخذه کرد؛ اما قبل از دهه‌ی ۶۰ را، قبل از دوران انقلاب را، چرا؛ باید محاسبه کرد، باید مؤاخذه کرد. دوران حرکت تقلیدی برای خودروسازی در کشورهائی که خواستند خودروساز بشوند، چهار پنج سال است. چرا باید در اینجا این قدر طول بکشد؟ این گناه آن کسانی است که به منافع کشور فکر نمیکردند.»

,

این اظهارات یک وزیر کهن سال دولتی است که برنامه محوری را به جای شخص محوری سرلوحه کار خود قرار داده است اما متاسفانه با روندی که پیش گرفته است بجای راه حل و حمایت از مردم انبوهی از تهمت های بیجا را به مردم ولایت مدار روا می دارد .

,

نظر متخصصین هم کلام وزیر صنعت را محکوم کرد

, نظر متخصصین هم کلام وزیر صنعت را محکوم کرد, نظر متخصصین هم کلام وزیر صنعت را محکوم کرد,

شدت تهمت وارد شده واکنش رئیس شورای سیاستگذاری اقتصاد مقاومتی و بخش خصوصی را همراه داشته است که گفت:«چندی است شنیده ام که در سطح شبکه های اجتماعی موجی تحت عنوان « نخریدن خودروی صفر ایرانی» به راه افتاده است!! حال اینکه درخواست خرید یا نخریدن خودرو آنهم به این شکل فی النفسه کار بد و یا جرم میباشد موضوع بحث ما نیست اما اینکه هرکس مختار است که خودرو بخرد و یا نخرد و این قطعاً جرم نیست. لکن روز گذشته جنابعالی به این موضوع و بحث درخواست از مردم جهت نخریدن خودروی بی کیفیت واکنش نشان دادید و در اظهارتی کاملاً احساسی فرمودید: کسانی که بحث نخریدن خودرو را دنبال میکنند بنوعی خائن و ضدانقلاب هستند!! واقعاً از شما بعید است که 37 سال پس از انقلاب اسلامی، جمعی از مردم را بواسطه منافع عده ای خودروساز، خائن و ضدانقلاب قلمداد می کنید!! آقای نعمت زاده، لطفاً کلاه خودتان را قاضی کنید و ببینید این اظهارات وزیر و پدر صنعت کشور ایران میباشد؟ آیا مشتری مداری این به شکل است که شما آموزش میدهید؟ یعنی هرچه که شما تولید میکنید همه باید بخرند و اگر نخرند قطعاً خائن و ضدانقلابند!! وقتیکه شما چنین برخوردی با مردم عزیز و شریف مان دارید پس از سایر مدیران ارشد و میانی وزارتخانه و مسئولین کارخانه های تولیدی، علی الخصوص خودروسازان چه انتظاری باید داشت؟ آیا فکر نمیکنید که خائن و ضد انقلاب کسانی هستند که خودروهای بی کیفیت گران را به مردم تحمیل میکنند؟!»

,

شاید لازم باشد مجلس محترم شورای اسلامی در زمینه تحقیق و تفحص از شرکت های خودروی داخلی وارد شوند تا به واقع معلوم شود خیانت حقیقی را چه کسانی در حق نظام و ولایت انجام می دهند.

,

برخی از واکنشهای مردم در فضای مجازی به شرح زیر است:

, مردم , مردم, فضای مجازی,

کار خلاف و گناه و ضد انقلاب را کسی میکند که به جای حفظ جان مردم به بهانه ی صنعت و اشتغال و در اصل برای جیبهای مبارک خودشان سالانه جان ده ها هزار نفر را میگیرد و بیش از صدها هزار نفر را مریضدار و عذادار میکند.

,

بزرگترین خیانت در حق مردم ایران اینه که ماشینی مثل پراید ایمنی صفر رو اجازه بدن که تولید بشه یا ماشینهایی که 50 سال پیش منسوخ و از رده خارج شده رو تولید و به 3 برابر قیمت به مردم قالب کنن متاسفانه وزیر محترم هم از قشر متمول هستن و درد کوخ نشینها و قشر ضعیف جامعه رو نمیدونن...
 

,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه