logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نیویورک‌تایمز: صف افراد گرسنه در آمریکا طولانی‌تر می‌شود

نیویورک‌تایمز: صف افراد گرسنه در آمریکا طولانی‌تر می‌شود
در حالی که مخالفت مجلس نمایندگان آمریکا با تجدید مزایای افراد بیکار باعث افزایش تعداد گرسنگان در این کشور شده، کنگره نیز قصد دارد کمک هزینه تغذیه به افراد نیازمند را نیز به شدت کاهش دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، روزنامه نیویورک‌تایمز در سرمقاله خود به بررسی کاهش بودجه کمک هزینه تغذیه در آمریکا پرداخت و نوشت: زمستان فصل سختی برای آمریکایی‌هایی بود که تلاش می‌کردند غذا تهیه کنند. ماه گذشته (نوامبر) صف‌های طولانی در بوفه‌های غذا در سراسر کشور طولانی‌تر شده بود. با توجه به مخالفت مجلس نمایندگان با تجدید مزایای بیکاران در بودجه اخیر، این صف‌ها مستعد طولانی‌تر شدن نیز هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این روزنامه ادامه داد: از آنجائیکه این امر رنج کافی برای فقرا نبوده، کنگره در حال آماده شدن است تا اوایل ژانویه آینده، کمک هزینه تغذیه را یک بار دیگر به شدت کاهش دهد. دبی استابینو، سناتور دموکرات از ایالت میشیگان و رئیس کمیته کشاورزی سنا و فرانک لوکاس، سناتور جمهوریخواه از ایالت اوکلاهاما که ریاست کمیته کشاورزی مجلس نمایندگان را برعهده دارد، در آستانه انعقاد توافق درباره لایحه‌ای قرار دارند که شامل افزایش کمک هزینه بیمه محصولات برای کشاورزان و نیز بیش از 8 میلیارد دلار کاهش کمک هزینه تغذیه برای فقرا در طول 10 سال است.

,

بر اساس این گزارش، این تغییر باعث کاهش ارائه کمک هزینه تغذیه به 850 هزار خانواده فقیر می شود که این کاهش بودجه بیشترین فشار را بر افراد معلول و خانواده‌های فقیر و کارگر که دارای فرزند هستند، وارد می‌کند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه