اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در پی اتفاقات اخیر حوزه صنعت خودرو؛

کمپین نخریدن خودرو و سوء استفاده واسطه‌ها

کمپین نخریدن خودرو و سوء استفاده واسطه‌ها
به نظر می‌رسد اعتراض به کیفیت این خودروها در حد تذکر و ایجاد فضای رقابتی بسیار مناسب‌تر از تحریم خرید بود چرا که در صورت ادامه داشتن این موضوع تولید ملی را با خطر مواجه خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، بسیاری از فعالان انتظار داشتند پس از اعلام توافق هسته‌ای بین ایران و ۵+۱ وضعیت اقتصاد کشور تغییر کند و در عرصه‌های مختلف شاهد بهبودی شرایط بازار شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از صبح توس، بسیاری از فعالان انتظار داشتند پس از اعلام توافق هسته‌ای بین ایران و ۵+۱ وضعیت اقتصاد کشور تغییر کند و در عرصه‌های مختلف شاهد بهبودی شرایط بازار شویم., صبح توس,

اما چند هفته‌ای است که مردم در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی کمپین نخریدن خودروی صفر را راه انداخته‌اند و باعث شده‌اند تا جو روانی بازار خودرو تغییر یابد. این اتفاق منجر شده تا بخشی از مشتریان خودروهای صفر و یا افرادی که درصدد تهیه خودرو داخلی بوده‌اند پا پس کشیده و موقتا منصرف شوند. در همین حال نامه دیگری در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌چرخد که در آن کارخانجات سازنده خودرو حاضر شده‌اند تا خودروهای خود را با شرایط بهتری در اختیار نهادها و کارکنان دولت قرار دهند و این نیز به بازتاب و تاثیرگذاری این کمپین افزوده است.
موضوع نخریدن خودرو صفر به حدی جدی شده که مدیر صنعت خطاب به افرادی که این کمپین را راه انداخته‌اند گفت آنها ضد انقلاب و خائن هستند.
در این که دو کارخانه خودرو سازی بزرگ کشور که بیش از چند دهه بدون رقیب محصول دلخواه خود را با هر شکل به مشتریان ارائه می‌کردند و در برخی مواقع هم پاسخگوی کیفیت کار خود نبودند بحثی نیست، اما به نظر می‌رسد کمپین شکل گرفته در شبکه‌ها به نوعی صدمه به تولید داخلی و در حدی بالاتر اخلال در تولید ملی است. چرا که از قبل صنعت خودرو سازی داخل بیش از چند صد هزار اشتغال ایجاد شده و بیم این محدود که این دست تدابیر میدانی باعث وخامت تولید ملی شود.
لذا به نظر می‌رسد کمپین تحریم راه و چاره این موضوع نیست زیرا این روش مقطعی است و در نهایت باعث پائین آمدن موقتی قیمت خودرو شود و درمان قطعی موضوع نخواهد بود. در واقع خودرو ساز داخلی خود را بدون رقیب نداند، در حالی که بازار داخلی کشور مملو از خودروهای وارداتی چینی است و برخی از شرکت‌های مهم چون پژو و بنز که قصد ورود به این بازار را دارند زنگ هشداری برای تولید کنندگان داخلی است.
به هر شکل کمپین تحریم خودرو باعث شده عده‌ای از واسطه‌ها و دلالان منافعی را کسب نمایند. چرا که حجم بالایی از خودروهای خارجی – بخوانید چینی – و در همین مدت کوتاه وارد کشور شده است و باعث شده تا مافیای خودرو به این موضوع ورود نماید.
به نظر می‌رسد اعتراض به کیفیت این خودروها در حد تذکر و ایجاد فضای رقابتی بسیار مناسب‌تر از تحریم خرید بود چرا که در صورت ادامه داشتن این موضوع تولید ملی را با خطر مواجه خواهد کرد.
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه