اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استقبال کاخ سفید از حمایت سنا از توافق

استقبال کاخ سفید از حمایت سنا از توافق
کاخ سفید واشنگتن از حمایت فزاینده در سنای آمریکا از توافق هسته ای با ایران استقبال و اعلام کرد که برای کسب هر مقدار پشتیبانی ممکن قانونگذاران در این زمینه تلاش خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا خبرگزاری رویترز از واشنگتن گزارش داد: 'جاش ارنست' سخنگوی کاخ سفید چهارشنبه (دیروز) گفت: آخرین آمارها (از سنا) مشوق ماست. وقتی (توافق ایران) در مخاطره شدید است، هر رای از اهمیت برخوردار می شود

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایرنا با اعلام پشتیبانی سناتور دموکرات 'باربارا میکولسکی' با توافق هسته ای بین ایران و قدرت های بزرگ، دولت اوباما توانست حمایت لازم را با توافق هسته ای ایران به دست آورد.
افزایش تعداد سناتورهای حامی توافق هسته ای با ایران ضمانتی برای دولت آمریکاست که این توافق در کنگره رد نخواهد شد.
در حالیکه جمهوریخواهان اعلام کرده اند که در نظر دارند با اعلام تحریم های جدید علیه ایران، مبارزه خود را برای مخالفت با این طرح ادامه دهند، دموکرات ها که اکنون 34 رای (32 دموکرات و دو سناتور مستقل) را در حمایت از توافق کسب کرده اند، برای نیاز نداشتن به استفاده اوباما از وتو، به هفت رای دیگر نیاز دارند.
به گزارش ایرنا، با توجه به اکثریت جمهوریخواهان در کنگره آمریکا، تصویب 'طرح عدم حمایت' از توافق هسته ای ایران و شش قدرت جهانی (برجام) تقریبا قطعی است، اما پس از آن باراک اوباما این امکان را خواهد داشت که آن مصوبه را وتو کند.
در صورتی وی می تواند این توافق را با وتوی خود اجرایی کند که شمار موافق توافق به 34 نفر برسد، زیرا بر اساس قوانین آمریکا، در صورتی که طرحی با آرای دوسوم نمایندگان تصویب شود، حق وتو از رئیس جمهوری در آن موضوع سلب می شود.
به همین جهت اوباما برای حفظ حق وتو، به حمایت دست کم یک سوم از نمایندگان نیاز داشت که با اعلام حمایت سی و چهارمین سناتور آمریکایی، آن را به دست آورد.
مجلس سنای آمریکا 100 عضو دارد و بنابر این باید 34 سناتور با اوباما همراه می شدند.
حامیان توافق تلاش برای کسب 41 رای را آغاز کرده اند که در آن صورت مانع تصویب قطعنامه و استفاده اوباما از حق وتوی خود خواهند شد.
برای دستیابی به این هدف دست کم هفت نفر از 11 سناتور دمکراتی که هنوز رای خود را اعلام نکرده اند، باید از توافق حمایت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه