logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار قزوین:

توسعه روابط تجاری قزوین با بنگلادش

توسعه روابط تجاری قزوین با بنگلادش
استاندار قزوین در دیدار سفیر بنگلادش، گفت: قزوین به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران می تواند در زمینه های مختلف تجاری با بنگلادش همکاری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به  نقل از شاخص، مرتضی روزبه در دیدار سفیر بنگلادش در ایران به ظرفیت های علمی، اقتصادی و فرهنگی قزوین اشاره کرد و گفت: قزوین علاوه بر اینکه امروز یکی از قطب های صنعتی و کشاورزی کشور به شمار می رود، از پیشینه تاریخی غنی نیز برخوردار است به طوری که بیش از نیم قرن در دوره صفویه پایتخت ایران بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,

استاندار قزوین اظهار کرد: قزوین به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران می تواند در زمینه های مختلف از جمله برقراری روابط تجاری، انتقال و تبادل تجربیات در حوزه صنعت و کشاورزی، همکاری های علمی و دانشگاهی با بنگلادش همکاری کند.

,

این مسئول از اسلام به عنوان وجه مهم مشترک میان دو ملت ایران و بنگلادش یاد کرد و افزود: به جز اسلام وجوه مشترک دیگری نیز بین این دو کشور وجود دارد که یکی از آنها مربوط به فرهنگ و زبان می باشد.

,

خندکار عبدالستار سفیر بنگلادش در ایران، تصریح کرد: توسعه روابط تجاری و بازرگانی در کنار فعالیت های علمی بین ایران و بنگلادش در شرایط کنونی احساس می شود و امیدواریم در شرایطی که تحریم ها برداشته می شود بتوانیم مناسبات بازرگانی خود را بیشتر کنیم.

,

این مسئول در ادامه افزود: در راستای توسعه روابط تجاری به زودی اعضاء اتاق بازرگانی بنگلادش به ایران سفر خواهند کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه