logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مجوز دوساله مجلس برای اجرای برجام به دولت

مجوز دوساله مجلس برای اجرای برجام به دولت
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیشنهاد کرد مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، برای دو سال مجوز اجرای برجام را به دولت بدهد تا اختلاف نظر درباره ارائه یا عدم ارائه لایحه برجام نیز حل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عباسعلی منصوری ‌آرانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پیشنهاد من برای اینکه اختلاف نظر در مورد ارائه یا عدم ارائه لایحه برجام به مجلس حل شود این است که مجلس برای دو سال اجازه عملیاتی کردن برجام را به دولت بدهد؛ یعنی لایحه‌ای با این مضمون از سوی دولت به مجلس ارائه شود؛ در این صورت مجلس هم به شکل کلی در مورد برجام ورود کرده و هم وارد جزئیات آن نشده است. زیرا اگر قرار باشد ما به بند بند برجام ورود کنیم خودمان برخی موارد را قانونی و الزام‌آور می‌کنیم در حالی که بسیاری موارد داوطلبانه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: اگر مجلس مجوز دو ساله اجرای برجام را به دولت بدهد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ از جمله اینکه برجام قانونی و الزام‌آور نخواهد شد و دیگر اینکه با این کار مجلس اجازه اجرای پروتکل الحاقی را نیز به مدت دو سال به دولت می‌دهد و کار غیرقانونی انجام نشده، چراکه پروتکل الحاقی یکی از بندهای برجام است. همچنین به این شکل مجلس در قضیه دخیل شده و در عین حال اجرای برجام را به شکل تعلیقی می‌پذیرد.

,

نماینده مردم کاشان در مجلس خاطرنشان کرد: در صورت عملی شدن این پیشنهاد فرصت بررسی و ارزیابی برجام در طی دو سال وجود خواهد داشت. بدیهی است ممکن است بعد از دو سال مجلس آینده اجرای برجام را به شکل دائم تصویب کند یا خدای ناکرده غرب نااهلی کند و با به خطر افتادن منافع ملی بررسی مجددی در این باره صورت گیرد.

,

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان از کارشناسان و حقوقدانان خواست به نقد طرح پیشنهادی او بپردازند تا در صورت ضرورت طرحی با این مضمون و با سنجیدن همه جوانب امر از سوی مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شود.

,

انتهای پیام/بخ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه