اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل / از پیشنهاد «عضویت وابسته» کانادا در اتحادیه اروپا تا کاهش وابستگی به صادرات آمریکا
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

افتتاح ساختمان جدید مرکز توانبخشی جسمی ،حرکتی در شهرستان سامان

افتتاح ساختمان جدید مرکز توانبخشی جسمی ،حرکتی در شهرستان سامان
ساختمان جدید مرکز توابخشی شهرستان سامان با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان در شهرستان سامان افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از  سامان ما، ساختمان جدید مرکز توانبخشی جسمی ، حرکتی در شهرستان سامان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.

رئیس بهزیستی شهرستان سامان با بیان اینکه ساختمان این مرکز  در زیر بنا 550 متر و با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان احداث شده است، بیان داشت: در شهرستان سامان 700 نفر معلول وجود دارد که 200 نفر از معلولین شهرستان استفاده مستمر از مرکز توانبخشی دارند و به معلولین خدمات توسط مرکز توانبخشی ارائه می شود.

صدیقه عسگری با اشاره بر اینکه در مرکز توانبخشی شهرستان سامان خدماتی از قبیل فیزوتراپی، کار درمانی، آموزش فنی و حرفه ای، یه وعده غذای گرم و ... ارائه می شود، عنوان کرد: اشتغالزایی در این مرکز برای 18 نفر صورت گرفته است.

عسگری با بیان اینکه در استان چهار محال و بختیاری به دلیل وضعیت اجتماعی و اقتصادی استاندار سازی های لازم صورت نگرفته است ، تصریح کرد: بحث های مناسب سازی برای معلولین در جامعه نیازمند اعتبارات زیاد است که مسئولین استانی باید برای شهرستان ها و استان این اعتبارات را در نظر بگیرند و ادرات و ارگان ها باید بحث مناسب سازی را در تمامی پروژه های در حال احداث مد نظر داشته باشند.

فرماندار شهرستان سامان با بیان اینکه راه اندازی مرکز توان بخشی و مابقی اقدامات بهزیستی در شهرستان سامان در جهت مدیریت خاص خانم عسگری در این بخش و هدایت اداره کل از بهزیستی شهرستان سامان است ، بیان داشت: ارائه خدمات مناسب و خوب واقعا حق این قشر از جامعه است.

سعید صالحی با بیان اینکه در راستای حمایت از صنایع معلولین شهرستان 5 میلیون تومان اعتبار از استان مشخص شد برای مرکز توان بخشی باید اعتبارات و امکانات بیشتری در نظر گرفته شود، یاد آور شد: معلولین حق و حقوقی در جامعه دارند که باید به انها توجه شود.

صالحی افزود: باید هدایت و حمایت های مالی شامل حال شهرستان سامان در راستای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف بهزیستی صورت گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه