logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گزارشی از حاشیه های تصادف یک آمبولانس حمل جنازه؛

ماجرای پرحاشیه جنازه فامیل معاون استاندار چه بود؟/ رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: بستگان جنازه را نمی شناسم!

ماجرای پرحاشیه جنازه فامیل معاون استاندار چه بود؟/ رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: بستگان جنازه را نمی شناسم!
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بنده از جزییات حمل جنازه و تصادف آمبولانس بیمارستان چشم پزشکی در جریانم ولی اینکه جنازه متعلق به چه کسی است اطلاعی ندارم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از عصر هامون، در روز های اخیر خبر هایی مبنی بر اینکه زهرا اربابی معاون استاندار سیستان و بلوچستان در تماسی از محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خواستار حمل جنازه ای از زاهدان به قم شده و دکتر میری به دلایلی این امر را با یکی از آمبولانس های چشم پزشکی که اجازه حمل جنازه را نداشته، انجام داده اند؛ منتشر شده بود.
در ادامه این اخبار آمده بود که آمبولانس در مسیر یزد چپ و راننده آن محمد علی کیخا دچار خونریزی ریه و در بیمارستان فرخی یزد بستری می شود لذا از آنجاییکه تردد آمبولانس بیماربر در جاده ممنوع است رییس دانشگاه علوم پزشکی از پرداخت هزینه های درمان وی خودداری کرده است.

اطلاعی از اینکه جنازه متعلق به چه کسی است، ندارم
در تماسی که خبرنگار بهداشت و سلامت عصر هامون با محمود رضا میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان داشت، وی ضمن رد شناخت صاحب جنازه، گفت: بنده از جزییات حمل جنازه و تصادف آمبولانس بیمارستان چشم پزشکی در جریانم ولی اینکه جنازه متعلق به چه کسی است اطلاعی ندارم.
وی با بیان اینکه آمبولانس بیمارستان می تواند جنازه حمل کند ولی آمبولانس های فوریت های پزشکی 115 اجازه حمل ندارند، گفت: در حال حاضر راننده در بیمارستان یزد بستری و بنده پیگیر بهبود وضعیت وی هستم که به محض بهبود به زاهدان منتقل شود.

تنها از دکتر میری یک آمبولانس خواستیم
زهرا اربابی معاون استاندار سیستان و بلوچستان در پاسخ به خبرنگار بهداشت و درمان عصر هامون مبنی بر اخبار منتشر شده، اظهار داشت: همانند بسیاری از مردم تماس گرفتیم و جهت حمل جنازه در خواست آمبولانس کردیم اینکه چه آمبولانسی بدهند و راننده در مسیر تصادف کند را نخواسته بودیم.
وی با بیان اینکه مردم استان چقدر باید کوتاه فکر باشند، ادامه داد: اگر کسی در شهر جنازه ای داشته باشد و بخواهد شهر دیگری دفن کند قطعا از بیمارستان درخواست آمبولانس می کند و بیمارستان وظیفه دارد هر جا که می خواهند جنازه را حمل کند و سایر موارد به خانواده میت ربطی پیدا نمی کند.
اربابی تصریح کرد: این که بگویند آمبولانس وظیفه حمل جنازه را نداشته به من ربطی ندارد چون من تنها تماس گرفتم و خواستار حمل جنازه شدم.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه جنازه متعلق به برادر خانم آقای اربابی مدیریت ستاد بحران استان بوده، گفت: نه تنها در این تصادف جنازه آسیب دیده بلکه یکی از همراهان جنازه نیز در بیمارستان بستری است چرا کسی از این ها اسم نمی برد.

از طریق سیستم های امنیتی پیگیر این شایعات هستم
اربابی با بیان اینکه از طریق سیستم های امنیتی پیگیر این شایعات هستم، افزود: متاسفانه عقل مردم استان در همین حد هست و یکی از دلایل اینکه این استان رشد نمی کند همین موضوع است چرا که مردم همیشه به دنبال چنین حاشیه هایی هستند.
وی با بیان اینکه پلیس راهنماییی رانندگی یزد علت چپ کردن آمبولانس را خواب آلودگی راننده عنوان کرده، گفت: با این وجود دکتر میری مسئول این کار هستند روی حساب لطفی هم که داشتند دو نفر را از اینجا به یزد اعزام کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
, اطلاعی از اینکه جنازه متعلق به چه کسی است، ندارم, اطلاعی از اینکه جنازه متعلق به چه کسی است، ندارم,
,
,
,
, تنها از دکتر میری یک آمبولانس خواستیم, تنها از دکتر میری یک آمبولانس خواستیم,
,
,
,
,
,
, از طریق سیستم های امنیتی پیگیر این شایعات هستم, از طریق سیستم های امنیتی پیگیر این شایعات هستم,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه