logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه موقت شهر سامان:

هیچ کس حق ندارد چهره جمهوری اسلامی را دنیا مخدوش کند

هیچ کس حق ندارد چهره جمهوری اسلامی را دنیا مخدوش کند
امام جمعه موقت شهرستان سامان گفت:در جامعه هیچ کش حق ندارد چهره جمهوری اسلامی را در دنیا مخدوش کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به گزارش خبرنگار سامان ما،حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله شاهسوند در خطبه های اول نماز جمعه با  خود و نمازگران را به تقوا الهی توصیه می کنم، اظهار داشت: آدم ها خود را بهتر از هر کس دیگری می شناسند و باید در جامعه انسان ها مغرور به تعاریف دیگران نباشند چراکه نمی دانیم کدام یک از صفاتی که دیگران برای ما بیان می کنند، خداوند قبول دارد.

شاهسوند با اشاره بر اینکه در حال حاضر در جامعه کنونی مسابقه چشم وهم چشمی و ثروت مطرح شده است ، بیان داشت: اکثر جوان ها به این دلایل ازدواج نمی کند و سن ازدواج که بالا رفته یک گرفتاری عظیم در جامعه است ، در ازدواج ها باید مهریه و جهیزیه دختران سبک گرفته شود.

وی با بیان اینکه در زندگی به چیزهای که لازم و ضروری دختران و پسران است اکتفا کنیم  و در ازدواج ها به دنبال چشم و هم چشمی نباشیم ، عنوان کرد: خیلی از کار های که در جامعه صورت می گیرد در دستور شرع نیست و واجب نیست که این کاره انجام شود.

شاهسوند با اشاره بر اینکه در مسائل معنوی خود را بالا دست های مقایسه و در ماد یات خود را با پایین ترین ها مقایسه کنیم، اذعان داشت: باید قدر سلاتی و امنی موجود در جامعه را قدر بدانیم.

امام جمعه موقت شهر سامان در خطبه دوم خود با بیان اینکه در جشن تکلیف آرمیتا دختر شهید هسته ای کشور  رفتار  پدرانه مقام معظم رهبری با توجه بر مشغله کاری برای این دختر هدیه ای و پیامی فرستاند ، عنوان کرد: باید پدران و مادران نسبت به فرزندان خود بی توجهی نداشته باشند و در بیشتر مسائل و موارد فرزندان خود به فرزندان توجه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله شاهسوند با اشاره بر اینکه نهاد فرهنگی ، صدا و سیما و اموزش و پرورش و ... باید جشن تکلیف فرزندان در رسانه ها دیده شود و این رخداد مهم برای فرزندان افکار مناسب را برای فرزندان ایجاد کند ، تصریح کرد: شور و نشاط و فضای معنوی و دینی در جامعه حاکم شود.

شاهسوند به دیدار همه قشر ها جامعه با مقام معظم رهبری در هفته گذشته اشاره و بیان داشت: چشم و چراغ نظام مقام معظم رهبری است و مردم در تمامی مواردی که رهبر از مردم خواسته ای داشته است به رهنمون های رهبر لبیک گفته اند و در حال حاضر مسئولین باید بیشتر به مطالب رهبری توجه کنند.

وی با اشاره بر اینکه رهبر در سخنان خود به رابطه امریکا با ایران را مطرح کرد و بیان داشت: که امریک در هر شرایطی دشمن ما است و نباید بعضی ها چهره زشت امریکا را خوب جلوه دهد ، نکته مهم در مذاکرات ایران و امریکا به غیر از مذاکرات هسته مذاکره دیگر ممنوع است.

شاهسوند با بیان اینکه در مسائل هسته ای باید جلوی نفوذ دشمن را در دیگر رده ها بگیریم ، یاد آور شد: بحث امریکا و ایران بمب اتمی نیست، بلکه امریکا به دنبال از بین بردن انقلاب و اسلام در کشور ما است.

وی با بیان اینکه رهبر در سخنان خود در مورد نظارت شورای نگهبان و .. سخن گفت و بیان داشت: در نزدیکی انتخابات نباید شک  در راستای سلامت انتخابات صورت گیردچرا که از نظارت شورای نگهبان کسانی همانند  اقایان خاتمی، هاشمی، احمدی نژاد، روحانی ، نمایندگان مجلس و ... از این صندوق ها رای اورده اند و نباید به این صندوق هل شک داشته باشند و برای نظام هزینه درست کنند .

وی خاطر نشان کرد : هیچ کس حق ندارد با با سخنان بیهوده چهره جمهوری اسلامی را در دنیا مخدوش کند.

انتهای پیام /

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه