logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اتفاقی جالب از حضور تیم‌ملی در سفارت آمریکا

اتفاقی جالب از حضور تیم‌ملی در سفارت آمریکا
اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان در بازگشت از هند در شهر دبی امارات توقفی چند ساعته داشتند تا با مراجعه به سفارت آمریکا، برای گرفتن ویزای کشور جزیره ای گوام که تحت مالکیت آنهاست، اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مشرق؛ تیم ملی کشورمان برای بازی برگشت با گوام می بایست به یکی از سفارت های آمریکا در کشورهای همسایه مراجعه می کرد. مسئولان فدراسیون با توجه به بازگشت تیم از هند از طریق دبی، تصمیم گرفتند در این شهر به سفارت آمریکا مراجعه کنند. ملی پوشان طبق هماهنگی های قبلی وارد سفارت آمریکا در دبی شده و با خوش آمدگویی ویژه آنها مواجه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اعضا و کارکنان سفارت آمریکا به زبان فارسی به ملی پوشان و سایر اعضای تیم ملی خوشامد گفته و سپس فرم های مخصوص ویزا را به آنها دادند. بر اساس شنیده ها در جریان پر کردن فرم ها پرسش های درباره وضعیت فوتبالی و وضعیت خدمت نظام آنها به زبان فارسی از ملی پوشان پرسیدند.

,

کارکنان سفارت آمریکا با علاقه مندی درباره دیدارهای تیم ملی سوال کرده و با اینکه گوام جزیره ای تحت مالکیت آنهاست، برای ملی پوشان کشورمان در بازی برگشت با این تیم آرزوی پیروزی کرده اند که برای آنها و همراهان تیم ملی جالب بوده است!

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه