logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ارزش های نهفته در بازی های کودکی ؛

در خاله بازی دوران کودکی چه رمز و رازی نهفته است

در خاله بازی دوران کودکی چه رمز و رازی نهفته است
این روزها حجاب و عفت و حیا مسئله ای است که ذهن اکثر افراد را به خود مشغول کرده است و در همین خصوص خبرنگاران پایگاه خبری جاجرم راجع به این مسئله تحقیق نموده شرح گزارش را هم می خوانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از پایگاه خبری جاجرم, خبر خود را با یک سوال آغاز می کنم, آیا می توان گفت عفت و حجاب در ذات انسان است؟
رفتار کودکی که فکر ما را مشغول و نظر ما را جلب کرد نماز خواندن و حجاب این کودک در بازی هایش بود.
این کودک در خانواده ای مذهبی بود که گاهی در بازی هایش چادر می پوشید و نماز می خواند و ان هم بیشتر در هنگام ظهر اتفاق می افتاد این مسئله ای بود که ما را به فکر وا داشت , که آیا این بازی  از رفتارهای پدر و مادر در خانه منشا می گیرد یا خود کودک تمایل دارد حجاب و نماز را رعایت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم,
,
,


مسئله جالب تر این است  که کودکان در خاله بازی رفتار بزرگتر ها را تقلیبد مکنند, بعضی چادر سرشان میکنند و سعی دارند در گرفتن چادر و  رعایت حجاب تا حد توان تلاش کنند و این نمونه  ای نیست که کسی مشاهده نکرده باشد.
سوالی که در اینجا ذهن ما را مشغول کرد این بود که آیا رفتار این کودک برگرفته از خانوده ی او بود؟
در همین خصوص نزد خانواده جوانی که یک فرزند داشت رفتیم: طی توضیحات ما , مادر گفت: فرزند من هم در بیشتر   بازی هایش که با  دوستانش می کند چادر را حتما می پوشد به خصوص در مواقعی که او نقش مادر را بازی می کند و کودک دیگر که نقش دختر را بازی می کند سعی دارد تا  مانند مادرش حجاب را رعایت کند.
وی افزود: تا امروز که شما مراجعه کردید اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم که چرا دخترم در بازی هایش چادر می پوشد.
این مادر به این سوال اینچنین پاسخ  داد: البته شاید به این دلیل دقت نکرده ام که خود در کودکی مانند فرزندم بازی می کردم و برای من بازی تکراری است.
این مسئله باعث شد تا به چند خانواده دیگر  در همین خصوص  مراجعه کنیم که طی گزارش های انجام گرفته به چنین مواردی مشابه برخوردیم.
به روستاهای جاجرم رفتیم که ببنیم بازی کودکان در روستاها نیز به چه شکلی است.
مادر جوانی که در روستا زندگی می کرد به سوال ما جواب مثبت داد و گفت: در بازی های فرزندم چنین مواردی را مشاهده کردم و گاهی مشاهده کرده ام که دخترم چادر می پوشد و نماز می خواند.
از مادر کودک سوال کردیم آیا شما حجاب را رعایت و نماز می خوانید؟
وی گفت: من حجاب را رعایت می کنم و گاهی هم نماز می خوانم ولی طوری نیست که فرزندم همیشه مشاهده کند.
در اینجا آیا می توان گفت حجاب یا پوشاندن جسم یک امر ذاتی است و اگر  این چنین نبوده پس  چرا این کودکان به پوشش اهمیت می دهند و  چرا ما در  این مسئله کوتاهی می کنیم و با جواب های بی منطق از کنار این مسئله راحت می گذریم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

یک خانم 25 ساله از خاطرات کودکی اش گفت: آدمها زیبایی ها را دوست دارن از نظر یک کودک چادر سفید و نماز خواندن خیلی زیباست و حس می کنم قلب کودکان خیلی به خدا نزدیک تر است و این فریضه معنوی را بهتر از ما حس می کنند.
وی افزود: نماز خواندن و چادر پوشیدن در کودکی برای من خیلی زیبا بود و وقتی مادر و پدرم نماز می خواندن دوست داشتم من هم در کنار انهان نماز بخوانم.
این خانوم گفت برایم خیلی شیرین بود زمانی که می رفتم درب اتاق را می بستم یک چادر سفید هم از خواهرم می گرفتم و نماز می خواندم و این برای در بچگی خیلی زیبا و قشنگ بود ولی نمی دانم چرا حالا به آن زیبایی کودکیم نیست.

,
,
,


یک کودک 6 ساله گفت: قرآن و نماز خیلی قشنگه و دوست دارم مثل مادر چادر بپوشم و نماز بخوانم و نماز خواند پدر و مادرم را خیلی دوست دارم.

, ,
,


اکثر افراد در سوال خبرنگار ما در خصوص اینکه عفت و حجاب در ذات انسان است اینچنین پاسخ دادند: عفت و حجاب در ذات انسان است و این جامعه و فرهنگهای نادرست است که ادمی را تغییر می دهد.
آیا  این می تواند بیانگر این باشد فطرت پاک انسان, آدمی را به خدا نزدیک تر می کند واین فطرت ما است که زیبایی ها را تغییر می دهد.
در هفته بعد شنبه ها منتظر ما باشید: ادامه دارد/
انتهای خبر/ج

, ,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه