logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون سازمان اوقاف و امور خیریه :

خرید لوازم تحریر برای 21 هزار دانش‌آموز نیازمند

خرید لوازم تحریر برای 21 هزار دانش‌آموز نیازمند
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از خرید لوازم تحریر برای 21 هزار دانش آموز نیازمند در آستانه سال تحصیلی جدید خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمد شرفخانی روز شنبه در دیدار با امام جمعه مشهد گفت: یکی از رویکرد های مهمی که در سالهای اخیر دنبال شده مدیریت جهادی است که سعی شده عقب ماندگی های سالهای گذشته جبران شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه 2400 مرکز فعال قرآنی در سراسر کشور به ترویج فعالیتهای قرآنی می پردازند خاطر نشان کرد: طرح عمران و آبادی 1300 بقعه متبرکه در حال اجرا است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: باید زیرساخت های مناسب فرهنگی برای بقاع متبرکه در سراسر کشور فراهم شود و در این زمینه در حال برنامه ریزی گسترده هستیم.

وی به نگاه گذشته اوقاف به بقاع متبرکه اشاره کرد و گفت: در گذشته بیشتر فعالیتها در زمینه های زیارتی و گردشگری بود اما در شرایط فعلی ترویج مفاهیم و مبانی دینی به عنوان یک اولویت دنبال می شود.

حجت الاسلام شرفخانی با بیان اینکه حضور روحانیون در بقاع امامزادگان نهادینه شده است خاطر نشان کرد: تاکنون 9500 نفر از حوزه های علمیه سراسر کشور به بقعه های متبرکه اعزام شده اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: 807 نوع نیت واقف در کشور وجود دارد که بر اساس آنها 70 میلیارد ریال در زمینه تامین دارو کمک شده است.
وی با بیان اینکه از اول انقلاب به طور متوسط در هر سال 198 وقف انجام شده است افزود: با سیاست گذاری های جدید این رقم از سال گذشته به 2800 وقف رسیده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه