logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت سالروز ازدواج حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع)

وصال صاحبان بهشت که ملائکه را به مدینه برد

وصال صاحبان بهشت که ملائکه را به مدینه برد
وصال حضرت زهرا(س) با امام علی(ع) از مقدس ترین پیوندهای عالم و وصال صاحبان بهشت است که ملائکه را به مدینه برد و الگویی شایسته برای گسترش ازدواج آسان و بی آلایش شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سریس معارف "استادایرانی"، حضرت فاطمه(س) از خردسالی والاترین مفاهیم انسانی را از مکتب پدرش رسول اکرم(ص) آموخت و با الفبای گذشت و مهربانی نزد مادر بزرگوارش حضرت خدیجه(س) آشنا شد. حضرت علی(ع) نخستین پیشوای شیعیان، بر اثر همنشینی مداوم با پیامبر اسلام(ص) پاکی و صداقت را از ایشان فراگرفت و از نخستین افرادی بود که پس از دعوت خاتم النبیین به یکتاپرستی، به دین اسلام ایمان آورد و همواره رسول اکرم را در مسیر انجام دادن ماموریت و رسالت الهی ایشان، یاری می کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,

حضرت فاطمه زهرا(س) در ۹ سالگی سرآمد دختران و بانوان قریش محسوب می شد و بسیاری از بزرگان و اشراف مکه او را که به برترین صفت های انسانی مزین بود از حضرت محمد(ص) خواستگاری کرده بودند، اما رسول خوبی ها، تنها حضرت علی(ع) را لایق و برازنده ی همسری نورچشمش فاطمه زهرا(س) می دانستند؛ به همین دلیل به همگی آنها پاسخ منفی دادند.
سرانجام روزی امام علی(ع) که شرم و حیا مانع می شد تا درخواستش را در این زمینه مطرح کند خدمت پیامبر(ص) رسید. رسول خدا(ص) به او بشارت دادند که پیش از آمدن تو جبرییل بر من نازل شد و گفت که خداوند متعال پسر عمویت علی بن ابیطالب را برای همسری فاطمه برگزیده است.
سپس پیامبر فرمودند: آیا چیزی داری که آن را کابین(مهریه) زهرا سازی؟
امام علی(ع) گفت: ای رسول الله (ص)، تمام ثروت من عبارت است از یک شمشیر، یک زره و یک شتر است.
پس پیامبر(ص) فرمودند: تو مرد جنگ و جهاد هستی و بدون شمشیر نمی توانی مبارزه کنی، شمشیر از وسایل ضروری تو است. شتر نیز از ضروریات زندگی تو به حساب می آید، باید به وسیله آن تامین معاش کنی و برای خانواده ات روزی کسب کنی، تنها چیزی که می توانی از آن بگذری همان زره است. همان را کابین فاطمه قرار بده و بهایش را نزد من بفرست.
بدین ترتیب پیوند ساده و بی آلایش حضرت علی(ع) و بانوی ۲ عالم حضرت فاطمه(س) در یکم ذی الحجه سال دوم هجرت، بسته شد و آنها با ایجاد محیطی لبریز از عشق و صمیمیت، زمینه ی تربیت صحیح فرزندانی صالح را آماده ساختند و زندگی مشترک خود را به دور از زیاده خواهی و تجمل آغاز کردند تا سرمشقی بی نظیر از ازدواج ساده را برای جوانان ترسیم کنند و راهگشا و راهنمای آنان در انجام این سنت پسندیده باشند. در تقویم ایران، این روز فرخنده به عنوان روز ازدواج نام گذاری شده است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه