logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ساختمان خانه احزاب، مورد قبول واقع نشد

ساختمان خانه احزاب، مورد قبول واقع نشد
ساختمان تازه‌ای که شهرداری تهران در خیابان ابوسعید برای خانه احزاب در نظر گرفته بود با مخالفت نمایندگان هیأت رئیسه این نهاد مواجه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، حسن غفوری فرد و قدرتعلی حشمتیان رییس و نائب رئیس خانه احزاب و چند نفر از اعضای شورای مرکزی این نهاد با همراهی رضازاده مدیر کل سیاسی وزارت کشور و مبارکی نماینده شهرداری تهران از محل ساختمان در نظر گرفته شده برای خانه احزاب دیدن کردند و نمایندگان خانه احزاب با در نظر گرفتن این ساختمان برای برگزاری جلسات مخالفت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


قدرتعلی حشمتیان نایب رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: ساختمانی که شهرداری تهران برای تشکیل جلسات خانه احزاب در نظر گرفته است جای مناسبی نیست و کارایی لازم را ندارد چرا که وسعت کمی دارد و جوابگوی برگزاری جلسات شورای مرکزی و کمیته‌های هفتگانه خانه احزاب نیست.

وی افزود: مقرر شده است که آقای غفوری فرد رئیس خانه احزاب با وزیر کشور و شهردار تهران نشستی داشته باشند و درباره در نظر گرفتن ساختمان مناسبی برای خانه احزاب تصمیم‌گیری کند. 

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه