logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش بروجرد:

24 مدیر فعال حوزه پرورشی و تربیت بدنی در بروجرد تجلیل شدند

24 مدیر فعال حوزه پرورشی و تربیت بدنی در بروجرد تجلیل شدند
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش بروجرد گفت: 24 مدیر فعال حوزه پرورشی و تربیت بدنی در بروجرد تجلیل شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "شهاب روزبهانی" افزود: این مدیران از سه مقطع تحصیلی و با توجه به فعالیتی که در سال تحصیلی گذشته داشته اند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,


وی اضافه کرد: خوشبختانه مدیران این حوزه در راستای رسالتی که بر عهده دارند به خوبی نقش خود را ایفا کرده به طوری که سال گذشته شرکت کنندگان بروجردی در برنامه های تربیت بدنی و پرورشی 30 درصد افزایش یافته است.
به گفته وی دانش آموزان بروجردی سال قبل با حضور در برنامه های مختلف این حوزه موفقیت هایی را کسب کردند که همه اینها مرهون تلاش مربیان پرورشی و تربیت بدنی است اما باز هم باید برای بهبود و کسب موفقیت ها تلاش کرد.

,
,
,


روزبهانی اظهار داشت: مربیان پرورشی باید تلاش کنند تا با اجرا و ایجاد برنامه های مختلف بتوانند دانش اموزان را به سمت برنامه هایی سوق دهند که علاوه بر پیشرفت و موفقیت بتوانند به سمت برنامه های معنوی گام بردارند.
وی بیان کرد: با توجه به این که دانش آموزان ساعاتی را در طول روز در مدارس هستند، مربیان می توانند نقش مهم خود را ایفا نمایند.

,
,
,


معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش بروجرد تصریح کرد: مربیان پرورشی باید در اجرای فریضه های مهم تلاش کنند .

,
,


وی با اشاره به پایان طرح هجرت در مدارس شهرستان بروجرد گفت: طرح هجرت در مدارس پایان یافته و همه مدارس برای پذیرایی از دانش اموزان آماده هستند.

,
,


انتهای پیام/پ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه