logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه فریدونشهر:

هفته دفاع مقدس افتخارآفرین، عزت آفرین و اقتدارآفرین است

هفته دفاع مقدس افتخارآفرین، عزت آفرین و اقتدارآفرین است
امام جمعه فریدونشهر: نتیجه استقامت و حماسه‌آفرینی کشور در دفاع مقدس این شد که الان به اعتراف دشمنان از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ابرقدرت مادی و معنوی در جهان یاد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پونه زار، امام جمعه فریدونشهر در خطبه‌های نماز جمعه، هفته دفاع مقدس را افتخار آفرین، عزت آفرین و اقتدار آفرین خواند و گفت: نتیجه استقامت و حماسه‌آفرینی کشور در دفاع مقدس این شد که الان به اعتراف دشمنان از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ابرقدرت مادی و معنوی در جهان یاد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پونه زار،, پونه زار،,  امام جمعه فریدونشهر در خطبه‌های نماز جمعه، هفته دفاع مقدس را افتخار آفرین، عزت آفرین و اقتدار آفرین خواند و گفت: نتیجه استقامت و حماسه‌آفرینی کشور در دفاع مقدس این شد که الان به اعتراف دشمنان از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ابرقدرت مادی و معنوی در جهان یاد می‌شود.,

حجت الاسلام اباصلت غفاری بهترین راه کسب تقوا را زبان دانست و غیبت را به عنوان بزرگترین گناهان کبیره برشمرد. وی همچنین در باب ارزش مؤمن این وصیت پیامبر خطاب به ابوذر را بیان کرد: «ای اباذر .. فحش دادن به مؤمن خارج شدن از دین است و دعوا کردن با مؤمن کفر است و احترام به مال مؤمن، احترام به خون مؤمن است.»

, .,

خطیب جمعه فریدونشهر در سالروز جنایت آل سعود در کشتار 400 زائر خانه خدا و مجروح کردن صدها تن در 6 ذی‌الحجه سال 1366، به آواره شدن هزاران نفر از مردم سوریه، عراق و یمن در اثر جنایات عربستان سعودی در سال جاری اشاره کرد و نسبت به ضرب و شتم و تیراندازی به آوارگانی که به سمت مرزهای اروپا پناه برده‌اند انتقاد کرد.

,

امام جمعه فریدونشهر با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به نمازگزاران در مسجدالاقصی و تخریب یکی از درب‌های قبله اول مسلمین جهان، سیاست اسرائیل را گلوله در برابر مسلمان یاد کرد.

, ر,

حجت الاسلام غفاری با اشاره با بازگشایی مدارس، اظهار کرد: معلمان بیش از ما برای فرزندان ما زحمت می‌شکند لذا شایسته تکریم و تشکر هستند. وی رحلت آیت الله ابوالقاسم خزعلی را تسلیت گفت و بیان کرد:‌ ایشان از هشت سالگی در خدمت انقلاب بوده‌اند.

,

خطیب جمعه فریدونشهر در آستانه سالروز شهادت امام باقر(ع) از مردم خواست از برگزاری جشن‌ها در ایام ولادت و برگزاری مراسمات ویژه در ایام شهادت استقبال کنند.

,

امام جمعه فریدونشهر از زحمات غلامرضا یسلیانی، سرپرست سابق فرمانداری فریدونشهر، تشکر کرد و گفت: وی در مدت سرپرستی خود تا حد اختیار و توان در اختیار شهرستان بود. حجت الاسلام غفاری ضمن عرض خیرمقدم خدمت ناصر اسدی، فرماندار جدید، از مردم و مسئولین خواست تا رفع مشکلات شهرستان به خصوص مشکل بیکاری با هم متحد و شوند.

, .,

حجت الاسلام غفاری خطاب به مسئولین اظهار کرد: مسیر کلی نظام توسط رهبر معظم انقلاب ترسیم می‌گردد و همه موظفند از این راهنمایی‌ها تبعیت کرده و پا به پای رهبری پیش روند.

, و,

وی سالروز درگذشت محمدحسین شهریار، شاعر، را تسلیت گفت و اشعار وی در مدح اهل بیت(ع) به ویژه شعر «علی ای همای رحمت» را آثاری ماندگار در تاریخ ادبیات کشور دانست.

,

بعد از پایان نماز جمعه نمازگزاران فریدونشهری در محکومیت هتک حرمت مسجدالاقصی توسط رژیم غاصب صهیونیستی، راهپیمایی کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه