اخبار داغ
  1. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  2. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  3. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  4. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  5. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  6. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  7. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  8. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  9. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  10. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  11. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  12. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  13. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  14. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  15. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  16. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  17. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  20. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد

اخطاریه جوی شماره 2 صادر شد؛

طوفان 90 کیلومتری در راه سیستان

طوفان 90 کیلومتری در راه سیستان
کارشناس هواشناسی زابل گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از روز شنبه 28 شهریور در سیستان حاکم خواهد شد که این روند تا روز دوشنبه در منطقه باقی خواهد ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رحم دل کارشناس هواشناسی زابل در گفت و گو با اوشیدا از طوفان گردو خاک از روز شنبه در این منطقه خبر داد.

رحم دل افزود: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از روز شنبه 28 شهریور در سیستان حاکم خواهد شد که این روند تا روز دوشنبه در منطقه باقی خواهد ماند.

کارشناس هواشناسی زابل با بیان اینکه سرعت وزش باد بیش از 90 کیلومتر پیش بینی شده است، گفت: طوفان شدید در سیستان باعث افزایش غلظت آلودگی هوا و کاهش شدید دید افقی و از کیفیت هوا طی این چند روز کاسته می شود.

رحم دل با تاکید بر اینکه در پی طوفان شن در روزهای اخیر در سیستان اخطاریه جوی شماره دو برای مسئولان مربوطه برای داشتن آمادگی کامل صادر شده است.خاطر نشان کرد: کاهش دید افقی ،ایجاد مشکل در رفت و آمد شهروندان،به خطر افتادن سلامتی و گسترش بیماریهای تنفسی،آسیب زدن به مزارع کشاورزی و بسیاری از موارد دیگر از جمله اثرات نامطلوب طوفانهای شن همراه با ریزگردها در سیستان است که مردم این منطقه را با مشکلات جدی روبرو کرده است.

وی تصریح کرد: از روز دوشنبه از شدت وزش باد در سیستان کاسته می شود و بتدریج از روز سه شنبه وضعیت هوا مساعد می گردد.

کارشناس هواشناسی زابل گفت: با شدت وزش باد در سیستان در روزهای اخیر شاهد کاهش 2 تا 4 درجه ای هوا در این منطقه خواهیم بود.


انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه