اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

استاد دانشگاه:

جذب سرمایه گذار نیازمند مشارکتی همگانی است / اقتصاد مقاومتی عامل اصلی موفقیت در تولید

جذب سرمایه گذار نیازمند مشارکتی همگانی است / اقتصاد مقاومتی عامل اصلی موفقیت در تولید
یکی از اساتید دانشگاه های شهرستان قروه با بیان اینکه سرمایه گذاران باید برای سرمایه گذاری تشویق شوند گفت: یکی از راه های جذب سرمایه گذار مشارکت همگانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، صمد رستمی استاد دانشگاه و کارشناس ارشد مدیریت در گفتگو با خبرنگار سراب خبر اظهار داشت: با توجه به پتانسیل های موجود در سطح شهرستان قروه و با توجه به ظرفیت ها و نیروی انسانی کارامد در این شهرستان می توان با نگاهی نوین قدم های بزرگی در راستای جذب سرمایه گذار برداشت.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاران باید از سوی دولت تشویق شوند افزود: کنار گذاشتن بروکراسی های اداری برای جذب سرمایه گذار یکی از اقداماتی است که می تواند باعث ورود سرمایه گذاران به شهرستان ها باشد.

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: ایجاد مشاغل و صنایع خرد و زود بازده گام موثری است که نه تنها باعث ورود سرمایه گذاران به بخش تولید خواهد شد بلکه باعث ایجاد اشتغال و کاهش روند مصرف گرایی در جامعه نیز خواهد بود.

رستمی سرمایه گذاری را نیروی محرک برای جامعه معرفی نمود و بیان داشت: استفاده از راهکارهای اقتصاد مقاومتی باید در سرمایه گذاری های کشور مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با راهکارهای اقتصاد مقاومتی زمینه تولید بیشتر با هزینه و امکانات کمتر فراهم خواهد بود.

استاد دانشگاه های شهرستان قروه افزود: زمانی که سرمایه گذاران با بسترهای مناسب روبرو باشند اشتیاق بیشتری برای سرمایه گذاری در سطح شهرستان خواعهند داشت و باید در راستای ایجاد چنین بسترهایی تلاش شود.

رستمی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با انتقال سرمایه داران به شهرستان از مهاجرت های جوانان به کلان شهرها جلوگیری شود و از سویی زمینه مشاغل مناسب در روستاها نیز فراهم گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه