logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اظهارات طیب‌نیا درباره 2مشکل عمده اقتصادکشور

اظهارات طیب‌نیا درباره 2مشکل عمده اقتصادکشور
وزیر امور اقتصادی ودارایی دو مشکل عمده اقتصاد کشور را تنگنای اعتباری و حجم بالای بدهی دولت به مردم و نظام بانکی دانست و گفت: دستیابی به رشد اقتصادی بدون مواجهه اصولی با این دو مشکل امکان پذیر نیست، به طوری که محور توجهات در دوره پس از تحریم نیز روی این دو موضوع متمرکز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی طیب نیا در مجمع عمومی بانک ملی که با حضور ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی و عبدالناصر همتی مدیرعامل بانک ملی ایران برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت حجاج در منا از زحمات تمام کارکنان و مدیران بانک ملی ایران قدردانی کرد و یکی از مبناهای انتخاب همتی به سمت مدیرعاملی این بانک را عملکرد مثبت وی در مسئولیت های قبلی و توانایی علمی و مدیریتی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، وی بالا بودن نرخ سود بانکی و کمبود منابع قابل وام دهی را دو پدیده متظاهر در تنگنای اعتباری خواند و افزود: نرخ سود بانکی به طور منطقی باید کاهش پیدا کند ، ضمن آنکه منابع افزایش یافته و قابل وام دهی بیشتر شود.
طیب نیا با اشاره به اینکه هیچ واحد تولیدی و موسسه ای قادر نیست نرخ سود تسهیلات 28 درصد و بالاتر را بپردازد، گفت: عمده مطالبات معوق از همین قضیه ناشی شده و لازم است سیستم بانکی تا حد توان با واحدهای تولیدی خوش حساب همکاری لازم را داشته باشد.
وی با تاکید بر فروش املاک مازاد بانک ها، پیگیری وصول مطالبات معوق به شکل منطقی و بازپرداخت بدهی دولت به سیستم بانکی، گفت: عملکرد بانک ملی ایران حاکی از تلاش و کوشش موثری است که طی سال گذشته صورت گرفته و سودآوری را به همراه داشته است.
وی اظهار داشت: در زمینه وصول مطالبات معوق تلاش های ارزنده ای در این بانک صورت گرفته و بیش از 40 هزار میلیارد ریال از مطالبات معوق بصورت نقدی وصول شده است.
طیب نیا خاطرنشان کرد: برای اولین بار نسبت مطالبات غیرجاری به مجموعه مطالبات بانک ملی ایران به زیر 10 درصد رسید. در مجموع عملکرد این بانک مثبت و ارزشمند بود و امیدواریم در سال آینده کماکان شاهد عملکرد بهتر این بانک باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

**سیف: حرکت در جهت سودآوری جزء اولویت های بانک مرکزی است
سیف نیز با تاکید بر ضرورت بکارگیری تمام توان کارکنان و مدیران بانک ملی در جهت روند مثبت بانک، گفت: بانک ملی ایران نزد بانک مرکزی از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و رابطه تنگاتنگی با هم دارند.
وی تاکید کرد همه ارکان دولت وظیفه دارند جایگاه بانک ملی را بهبود بخشند.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به عملکرد جاری بانک و اصلاح ساختار آن، اظهار داشت: حرکت در جهت سودآوری جزو اولویت های ویژه بانک مرکزی است، البته خدمت رسانی و مسئولیت های تکلیفی نباید باعث زیان بانک ملی شود.

,
,
,
,

** تصویب صورت های مالی سال 93
همتی نیز ضمن عرض تسلیت به واسطه فاجعه درگذشت تعدادی از حجاج کشورمان در مراسم حج تمتع امسال، به تشریح وضعیت کلی بانک پرداخت.
وی با بیان اینکه با کمک و همراهی مدیران ارشد و حمایت های وزارت اقتصاد و بانک مرکزی توانستیم بانک ملی ایران را به وضعیت تعادلی و مطلوبی برسانیم، اظهار داشت: نیاز فوری و جدی برای ایجاد وحدت بین کارکنان و جبران آسیب های مالی و عملکردی گذشته وجود داشت.
مدیرعامل بانک ملی ایران بازگشت مشتریان اصلی و اصیل برای ادامه همکاری و سرمایه گذاری بیشتر در بانک را نشانه خوبی توصیف کرد و این را نشانگر اعتبار ویژه بانک و بازگشت به دوران طلایی و جایگاه اولیه خود دانست.
همتی کاهش شدید موقعیت منفی ارزی بانک را که بالغ بر یک میلیارد دلار بود از دیگر موفقیت های بانک ملی ایران عنوان کرد.
به گفته وی، دعوت از صاحبان 320 واحد از واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی بدهکار و تعیین تکلیف تدریجی آنها، کسب بازدهی خوب از سرمایه گذاری های بانک و فعالیت موثر بخش ارزی و بین المللی بانک که منجر به درآمد 1500 میلیارد تومانی در دو بخش یادشده برای بانک ملی ایران از دیگر موفقیت های موثر این بانک طی سال گذشته بوده است.
وی ارتقای بخش IT و رونمایی از اینترنت بانک جدید را نیز جزو برنامه های اصلی و قریب الوقوع بانک عنوان کرد.
همتی وصول مطالبات بانک و رسیدن نسبت معوقات به تسهیلات به زیر 10 درصد را از موفقیت های بزرگ بانک در سال 1393 دانست.
در این جلسه که با حضور طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس مجمع، رئیس کل بانک مرکزی، مدیرعامل بانک ملی ایران و نمایندگان اعضای مجمع در ساختمان موزه بانک برگزار شد، صورت های مالی سال 1393 بانک ملی ایران مورد بررسی و تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه