اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در پی جنایت های مکرر شما علیه مردم ایران ؛

نامه جوان بوشهری به سازمان سیا

نامه جوان بوشهری به سازمان سیا
سلامی برای شما از طرف ما وجود ندارد. در عصر کنونی تمامی ملل آزاده ی جهان از ستم ها و ظلم های شما به ستوه آمده و هر روز چهره ی کریح و زشت منظر شما را آشکار تر می بینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، به نقل ازپایگاه خبری"هیرون"و اعدو لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخیل ترهبون به عدو الله و عدوکم و آخرین من دونهم لا تعلمونهم الله یعلمهم...."(انفال آیه 60)

سلامی برای شما از طرف ما وجود ندارد. در عصر کنونی تمامی ملل آزاده ی جهان از ستم ها و ظلم های شما به ستوه آمده و هر روز چهره ی کریح و زشت منظر شما را آشکار تر می بینند.

ما شیعیان امیر المومنین علی (ع) یاد گرفته ایم که از تاریخ درس بگیریم چرا که تاریخ در حال تکرار است.

شما پیشینه ای بسیار بد در اذهان مردم ایران دارید! شما به دست نشانده های خود در ایران رحم نکردید و تا آخرین سنت منفعت خود را از او بردید و در پایان کار، او را به حال خودش که ذلت و آوارگی بود، کشاندید.

شرارت های شما بعد از انقلاب اسلامی پدران ما، که جای خود دارد، از دست داشتن در ترور انسان های آزاده و بندگان مخلص الهی که برای بیدار کردن انسان های خواب زده به دست شما تا نثار کردن جان خویش پیش رفتند، گرفته تا حمایت از جنگ تحمیلی عراق علیه ملت ما، تحریم های یک جانبه گرا و ظالمانه، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری با ده ها مسافر زن و بچه در آسمان، تهاجمات فرهنگی و عقیدتی به جوانان، فتنه گری در میان ملت، به چالش کشیدن نظام جمهوری اسلامی در عرصه ی بین الملل و داخلی، سنگ انداختن در مسیر پیشرفت علمی کشور و بسیاری دیگر از این قبیل دشمنی ها همه و همه حکایت از تنفر ملت ما از شما دارد.



شما در دنیا علم حقوق بشر و مبارزه با تروریسم را بر پا کرده اید ودر زیر آن علم، دست به جنایات فجیهی علیه بشریت می زنید، جنایاتی که تاریخ مصداق آن را در بدترین حکومت های حکام ستمگر جهان سراغ ندارد، زندان های صد و ده گانه امثال ابو غریب و گوانتانامو یکی از آن جنایات است، آن وقت انتظار دارید ما به شما خوش بین باشیم و به وعده های پوچ و توخالی شما اعتماد کنیم؟، نه. ما هرگز به دشمن قسم خورده خود اعتماد نخواهیم کرد.



بدانید که پیر جماران ما در سال 42 با سربازان در گهواره اش نهضتی را علیه ظلم شما بنا نهاد که ابهت پوشالی شما در سال 57 در هم شکست و امروز ما جوانان سید علی خامنه ای ( مد ظله العالی) نه تنها نیرنگ های شما را نقش بر آب می کنیم. البته این را خطاب به ملت امریکا می گوییم که ما با شما هیچ دشمنی و مخاصمه ای نداریم بلکه مخاطب ما دولت شیطان صفت، ریا کار و فریبکار شماست که دست از شرارت علیه ملت های آزاده بر نمی دارد. مرگ بر امریکا.

 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "هیرون",
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه