logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه ناحیه مه ولات در مراسم صبحگاه مشترک عنوان کرد؛

تقویت روحیه خودباوری از مهم ترین دستاوردهای دفاع مقدس است

تقویت روحیه خودباوری از مهم ترین دستاوردهای دفاع مقدس است
فرمانده سپاه ناحیه مه ولات گفت: دفاع مقدس دستاوردهای ارزشمندی به ارمغان آورد که از مهم ترین آنها تقویت اعتماد به نفس و روحیه خودباوری بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، سرهنگ پاسدار محمد حسن مکاری مقدم در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی مه ولات، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای 8 سال جنگ تحمیلی، فاجعه اسفناک منا را که منجر به کشته و مجروح شدن تعداد کثیری از هموطنان ایرانی گردید، به خانواده های درگذشتگان و همه مردم ایران تسلیت عرض نمود و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که بی کفایتی مسئولین عربستان را عامل بروز این فاجعه دانستند، خاطرنشان کرد: مسئولین عربستان باید به جای فرافکنی پاسخگو باشند و از امت اسلامی عذرخواهی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی به تشریح وضعیت کشور در آغاز جنگ تحمیلی پرداخت و افزود: در شرایطی که مردم ایران پیروزی انقلاب و نظام تازه تاسیس خود را جشن می گرفتند، هنوز ساختار نظامی آنطور که باید ساماندهی نشده بود و آشوبهای داخلی در اقصی نقاط کشور در جریان بود، با تحریک آمریکا و استکبار جهانی دیوانه ای مثل صدام که مست غرور و قدرت بود، در تاریخ 31 شهریورماه 59 حملات گسترده هوایی را به کشور ما آغاز کرد.
فرمانده سپاه ناحیه مه ولات بی کفایتی بنی صدر و تز اشتباه وی را که باید زمین بدهیم و زمان بگیریم، از عوامل اصلی تصرف بخش هایی از خاک ایران توسط دشمن عنوان و اضافه کرد: در نهایت با درایت و هدایت مدبرانه امام راحل، جانفشانی شهدا، ایستادگی و ایثارگری مردم و مجاهدت رزمندگان اسلام در جنگ 8 ساله بر دشمن پیروز شدیم و نتایج و دستاوردهای ارزشمندی به ارمغان آمد.
این مقام مسئول به اهم دستاوردهای دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه تمام دنیا علیه ما مسلح شده بودند و بیش از 50 کشور سلاح و مهمات در اختیار رژیم بعث عراق قرار میدادند، رزمندگان اسلام با اتکا به خداوند، اعتماد به نفس و خودباوری و الگو گیری از نهضت عاشورا در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی کردند.
وی رشد باورهای دینی، شکوفایی استعدادها و خلاقیت ها، خودکفایی در صنایع دفاعی، افشای هویت و چهره منافقین، رسوایی جهانخواران و وابستگان و پیوستگان به آنان و تحکیم وحدت ملی را از دستاوردهای دیگر دفاع مقدس عنوان کرد.
انتهای پیام/ج

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه