logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

دبستان ۲کلاسه روستای لاور فین افتتاح شد

دبستان ۲کلاسه روستای لاور فین افتتاح شد
ساختمان دبستان ۲ کلاسه محله چاه علی روستای لاور با حضور مسئولین وخیر این ساختمان به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مداد نیوز ، هاشمی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز در مراسم افتتاح مدرسه زنده یاد مجتبی کرم پور با قدردانی از تکمیل این مدرسه همزمان با آغاز فصل بازگشایی مدارس بیان نمود: از اولیاء و معلمان خواهش میکنم که دست در دست هم بدهند و تلاش کنند دانش آموزان قله های ترقی را طی کنند و زحمات خیرین بی نتیجه نماند و ثمره اش این است که دانش آموزان به شغل های مهمی دست پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مداد نیوز,

 

,

مرادی معاون مجمع خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه ۲۴ میلیارد تومان آورده خیرین استان هرمزگان در سال ۹۳-۹۴ بوده عنوان کرد: این خیرین پروژه های زیادی را در دست اجرا دارند. استان هرمزگان بیش از ۱۴۰۰ کلاس تخریبی دارد و بیش از ۷۰ هزار نفر از دانش آموزان جانشان در خطر است، یعنی با کوچکترین زلزله ای احتمال ریزش مدارس هست و اگر مردم نباشند با اعتبارات دولتی کاری از پیش نمی رود، جا دارد از خیرینی مانند علی کرمپور که شبانه روز در حال تلاش و پیگیری هستند تقدیر و تشکر نمایم. خیر علی کرم پور در رابطه با فرزند خود که مدرسه نوساز به نامش مزین شده بود گفت: پسرم مجتبی ۲۴ سال و ۴ ماه و ۲ روز مهمان ما بود، مدرکش فوق دیپلم ، دو سال سرباز معلم و بعد از سرباز معلمی ۱۸ ماه در حال اشتغال بود، که دچار مسمومیت شده و با وجود پی گیری های فراوان بیماری بر او غلبه کرد و از دنیا رفت.

,

 

,

وی در ادامه عنوان کرد: هزینه تحصیل دانش آموزان موفق و پیشتاز این روستا را به شخصه متقبل می شوم. رئیس اداره آموزش و پرورش فین در مراسم بهره برداری با بیان اینکه کلنگ احداث این مدرسه از هفته دولت سال ۹۳ آغاز شد، افزود: این مدرسه در مدت ۸ ماه از تاریخ شروع به کار با همت اداره نوسازی مدارس، شهرداری فین، رئیس شورای شهر فین، دهیاری و شورای روستای لاور به بهره برداری رسید.

,

 

,

برجاس اعتبار ساخت این مدرسه را ۷۵۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: ۳۵ میلیون ریال از این اعتبار را خیر علی کرمپور متقبل شد و ۴۰۰ میلیون ریال دیگر را اداره آموزش و پرورش فین به عهده گرفت و تجهیزات درون مدرسه ای شامل نیمکت، میز، صندلی و کمد را سازمان نوسازی مدارس اهداء نمود. وی خاطر نشان کرد: این روستا از مدرسه کانکسی خارج شد و امیدواریم سایر مدارسی روستایی که کانکسی می باشند را نیز از کانکس خارج نماییم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه