به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “ورزش خبر” مسابقات کشوری فوتبال روی میز به مدت دو روز در اصفهان برگزار شد و در پایان تیم دو نفره کرمان موفق به کسب مقام نخست و بدست آوردن کاپ قهرمانی از این مسابقات شدند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از “, ورزش خبر, ” مسابقات کشوری فوتبال روی میز به مدت دو روز در اصفهان برگزار شد و در پایان تیم دو نفره کرمان موفق به کسب مقام نخست و بدست آوردن کاپ قهرمانی از این مسابقات شدند .,این مسابقات با حضور 64 ورزشکار و به مدت دو روز و همچنین در دو بخش دو نفره و تک نفره برگزار شد که در نهایت تیم منتخب استان کرمان در بخش دو نفره این مسابقات حائز رتبه نخست مسابقات شد .
,این مسابقات در حالی برگزار شد که به گفته نفرات حاضر , مسابقات از لحاظ نظم با مشکلات عدیده ای مواجه بوده است . و همچنین خوابگاهای داده شده از لحاظ بهداشتی وضعیت بسیار نامناسبی داشته اند .
,با این وجود در پایان مسابقات , فوتبالیستهای روی میز کرمان و سیرجان توانستند رتبه های اول تا سوم را از آن خود کنند و در قسمت انفرادی نیز نماینده میزبان حائز رتبه نخست مسابقات گردید
]
ارسال دیدگاه