logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج؛

مقام معظم رهبری از ساختار حوزه های علمیه گله کرد /بصیرت اتوبان رسیدن به خداوند است

مقام معظم رهبری از ساختار حوزه های علمیه گله کرد /بصیرت اتوبان رسیدن به خداوند است
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از ساختار حوزه های علمیه گله دارند چرا که در این ساختار فرد مجتهد میشود بدون اینکه قرانی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هادیان البرز، حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج درگردهمائی طلاب خواهر جدیدالورود استان البرزدر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان برگزار گردید با بیان این نکته که مسیر تعالی و کمال رو به بهشت است اظهار داشت:کسانی که گام در مسیر طلبگی می نهند در واقع خواست خداوند بر این است که آنها وارد بهشت برین شوند مگر اینکه همانند بلعم باعورا در مسیر هوی و هوس قدم بگذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه با اشاره به آیه شریفه :قل هذه سبیلی ادعو الی الله علی بصیره.... خطاب به طلاب گفت:بصیرت راهبرد اصلی و اتوبان رسیدن به خداست و لذا انبیاء و اولیاء خدا اولین ماموریتشان بصیرت بوده و هرکس بصیرت بیشتری داشته باشد آسانتر به خدا می رسد.
این مقام مسئول با تاکید بر اهتمام طلاب به حفظ قران کریم ، امید ،نشاط و منحرف نشدن را از ویژگی های طلبه قرانی برشمرده و خاطر نشان کرد : منبع بصیرت قران است.
نماینده ولی فقیه درسازمان بسیج تصریح نمود:مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از ساختار حوزه های علمیه گله دارند چرا که در این ساختار فرد مجتهد میشود بدون اینکه قرانی باشد.
وی با اشاره فرموده مقام معظم رهبری که از میان تمام مسلک ها و سیر و سلوک های عرفانی چیزی بهتر از نماز شب برای طلبه ها پیدا نکردم بر ضرورت مراقبت طلاب بر نماز شب تاکید کرد.
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی در پایان عرایض خود با بیان این نکته که عالمی که خود را فراموش کند از منظر قران کریم چهارپایی بیش نیست اظهار داشت چیزی در عالم بدتر از طلبه بد نیست.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه