logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مذاکره برای حضور دو شغله‌ها در انتخابات

مذاکره برای حضور دو شغله‌ها در انتخابات
اعضا هیات اجرایی کمیته المپیک به سازمان بازرسی رفتند تا تصمیم نهایی در مورد حضور برخی افراد دو شغله در انتخابات مشخص شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناتعدادی از اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک و همچنین کمیته نظارت انطباق شرایط داوطلبان نامزدهای مجمع انتخاباتی کمیته برای روشن شدن برخی موضوعات به سازمان بازرسی رفتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تعدادی از اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک و همچنین کمیته نظارت انطباق شرایط داوطلبان نامزدهای مجمع انتخاباتی کمیته برای روشن شدن برخی موضوعات به سازمان بازرسی رفتند.,
 
,
در حالی‌که سازمان بازرسی اعلام کرده افراد دو شغله، اعضای شورای شهر، نمایندگان مجلس و بازنشسته‌ها اجازه کاندیدا شدن در هیأت رئیسه کمیته ملی المپیک را ندارند اما مسئولان کمیته در تلاش هستند با مذاکره با مسئولان سازمان بازرسی بتوانند مجوز حضور نامزدها را در برخی از پست‌های هیأت رئیسه بگیرند.
,
 
,
قرار است کمیته با ارسال نامه‌ای به سازمان بازرسی در این مورد مذاکره کند. شنیده‌ها حاکی از این است احتمالاً پست‌های ریاست، دبیرکلی و خزانه‌داری از سوی سازمان بازرسی شغل اعلام شود اما نامزدها منعی برای شرکت در پست‌های هیأت اجرایی و نایب‌رئیسی نخواهند داشت. حالا باید دید سازمان بازرسی با این درخواست مسئولان کمیته موافقت خواهد کرد یا خیر در صورتی که سازمان بازرسی موافقت نکند همچنان رؤسای فدراسیون‌ها به دلیل دوشغله بودن اجازه نامزدی در هیأت رئیسه کمیته ملی المپیک را نخواهند داشت.
,
 
,
انتهای پیام/خ
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه